2 Jocuri recomandate pe Android

unnamedStau si ma gandesc tot timpul ce sa ma joc pe telefon sau pe tableta, iar cu ajutorul articolelor de pe internet mai am cate un indiciu. Ei bine de data aceasta m-am gandit sa va ajut si eu pe voi sa gasiti jocuri ce merita jucate.

Ultimate R1 Free

Provoaca cei mai buni soferi de curse si incearca sa castigi pentru a-ti imbunatati banii. Un „Shop” este disponibil in meniul principal. Daca ai destui bani, poti sa-ti achizitionezi o masina de Formula 1 mai puternica.

Pune-ti centura si preia controlul masinii F1. Esti stapan pe acceleratie, frana si volan ! Viteza incredibila si senzatii de directii te asteapta. Atentie, traseele sunt tot mai tehnice si ai nevoie de concentrare optima. Iti sugerez sa incepi cu traseul de initiere pentru a invata sa-ti controlezi masina de curse Formula 1. Este disponibil in meniul principal apasand pe butonul „Help”.

Dupa acestea, incercati sa luati cupa de aur in ultimul traseu. Timpul scos la fiecare traseu este inregistrat, distribuie-ti scorul online si incearca sa stai in clasamentul mondial. Daca esti de acord locatia ta este detectata automat pentru a-ti afisa steagul tarii in clasamentul international. Asa ca, poti sa te intreci jucatorii din jurul lumii.

Grand Battle – MMO Strategy : War

Grand Battle este unul dintre cele mai realistice MMO-uri care au aparut vreodata in magazinul Google Play. Condu-ti armata, tancurile si confrunta-ti inamici intr-un razboi sangeros.

Acest joc vine cu promisiunea ca o data ce ai inceput, nu te mai poti opri. In Grand Battle, lupta este tinuta in acelasi server cu jucatorii din jurul lumii, China, Japonia, Sudul Coreei, America si Europa. Poti sa cladesti aliante cu prietenii tai, prietenii tai de tara sau jucatorii din jurul lumii. Tu esti comandantul care cucereste lumea. Grand Battle iti permite sa experimentezi scene ca in realitate, batalii realistice si arme militare. Cu grafica iesita din comun si gameplay bine realizat, Grand Battle este un joc militar pe care merita sa-ti pui mainile. In Grand Battle, indemnul de a obtine razbunare, entuziasmul de a avea mai multa putere si pretentia de glorie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *