2014 cu mmo-uri noi

landmark_featuredPe piata au aparut de-a lungul anilor o multime de MMO-uri, insa nu prea multe au avut succes, de aceea inca asteptam un MMO sa ne dea pe spate total si sa ne introduca intr-un univers nemaipomenit.

MMO-urile continua sa apara, de aceea m-am gandit sa va prezint doua din cateva care o sa apara anul acesta.

EverQuest Next Landmark

Titlul original EverQuest a fost unul din intrarile timpurii in genul MMO, si a primit in sfarsit mult asteptata reparatie generala. Unele elemente ale urmatorului joc EverQuest vor arata probabil familiar din zilele in care MMO-ul era la inceput, insa David Georgeson si echipa sa promit o abordare revolutionara a stilului de joc.

Desi Everquest Next probabil nu se va lansa cel putin inca un an, vom pune mainile pe EverQuest Next Landmark destul de repede. Landmark este o panza neagra care ofera jucatorilor unelte puternice in joc pentru a construi tot ceea ce-si pot imagina. Aceste creatii din joc vor fi disponibile de cumparat de jucatorii lui EverQuest Next, prin intermediul Player Studio. Sony Online Entertainment va primi o parte, dar jucatorii cu cele mai impresionante obiecte vor primi si ei niste bani pentru creatiile lor. EverQuest Landmark se indreapta catre un stadiu alfa, si asteptam sa vedem lansarea oficiala a acestuia candva in 2014.

Lego Minifigures Online

Intre filmul recent ce a avut succes si cateva colaborari cu jocuri video din trecut, LEGO pare sa vrea sa castige intreaga lume. Anul acesta, ne putem astepta la detalii despre MMO-ul ce urmeaza sa apara, Lego Minifigures Online. Detaliile sunt destul de greu de gasit despre acest joc, care este programat sa apara in vara lui 2014, dar dupa materialele promotionale disponbile pana acum, putem sa ne asteptam la puteri caraghioase si o multime de distractie in stil LEGO, cum ne-am obisnuit si din multimile de jocuri LEGO care au aparut de-a lungul timpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *