Abdoment perfect

Se pare ca fiecare expert in alimentatie si sport iti poate solutia cea mai buna cand vine vorba de slabit si de pierederea burtii, insa adevarul este ca cele mai bune  modalitati de a scapa de burta sunt neconventionale.

Abdomenul este cunoscut ca cea mai dificila parte a corpului, atat la barbati cat si la femei, cand vine vorba de arderea de grasimi. Pentru unii, totul se rezuma la ceea ce consuma, la mancarea pe care o consuma, pentru altii la numarul de abdomene pe care il fac pentru a obtine rezultatul mult dorit.

Milioane de oameni se lupta pentru obtinerea unui abdomen cu patratele, dar acestia nu stiu cum sa lupte in mod potrivit, ca sa scape de grasime.

Multe dintre alimentele asa zise sanatoase carora li se face reclama in ziua de azi nu sunt nimic altceva decat alimente nesanatoase de tip „junk food” sau „fast food”, si acestea de fapt incurajeaza o crestere in greutate si o acumulare mai mare de grasimi in zona abdomenului, in loc de a favoriza scaderea burtii.  Industria alimentara isi minte cu nerusinare clientii ca sa obtina profit.

Exercitiile obisnuite pentru andomen cu care suntem obicnuiti nu sunt de fapt de succes si nu iti vor garanta neaparat si tot timpul un abdomen de invidiat. Chiar daca vei crede sau nu, orele petrecute cu exercitiile cardio nu te vor ajuta prea mult pentru a scapa de grasimea de pe abdomen. De fapt, mai mult sunt plictisitoare si ineficiente.

Pastilele de slabit, ceaiurile de slabit si alte suplimente alimentare nu te vor ajuta sa scapi de grasimea de pe abdomen. Mai mult decat atat, majoritatea acestor pastile sunt periculoase. Trucurile ca si curelele de slabit si alte asemenea aparate si lucruri ar trebui mai degraba evitate. Sunt doar o pierdere de timp si de bani, si ai face bine sa renunti la astfel de lucruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *