www.saluscontrols.ro

Afla care a fost cea mai buna investitie pe care am facut-o. Dupa un singur an am reusit sa economisesc cateva mii de lei

Toti ne dorim sa avem o viata mai buna, sa castigam mai mult, insa cati dintre noi suntem atenti la costurile pe care le suportam? Ce e mai important pentru tine, sa castigi o suma de bani si sa nu ramai mai cu nimic sau sa ai un salariu decent, dar cu ajutorul unor investitii inteligente, atunci cand tragi linie la final de luna sa ramai cu mai multi bani?

Atunci cand locuiesti la casa e firesc sa ai si cheltuieli pe masura, in special cand vine vorba de incalzirea acesteia. Stim cu totii cat poate fi de costisitor sa ai grija de un spatiu de dimensiuni medii – despre unul cu o suprafata foarte mare nici nu are sens sa discutam.

Ei bine, fiind proprietarul unei case cu un etaj si 5 camere, o casa care de altfel este suficienta pentru nevoile pe care le am eu si familia mea, nefiind prea mare sau prea mica, ma loveam in fiecare iarna de costuri ridicate pentru a o incalzi. Era timpul pentru o schimbare si cea mai buna modalitate era sa eficientizez consumul de caldura.

Observam ca sunt foarte multe momente in care spatiul este incalzit, ba chiar temperaturile ajung la o valoare mult peste cea necesara unui confort optim. De asemenea, de multe ori casa era incalzita desi nu locuia efectiv nimeni in acea perioada a zilei. Toate aceste aspecte nu faceau decat sa creasca costurile pe care le aveam cu incalzirea si ceea ce urmaream era sa am parte de un control mai bun asupra sistemului de incalzire.

La o cercetare minutioasa asupra solutiilor si produselor existente pe piata am descoperit site-ul www.saluscontrols.ro. Acesta este locul in care am gasit o gama variata de termostate inteligente. Nu mi-a luat mult si m-am decis sa achizitionez si eu un astfel de termostat, aceasta fiind in prezent una dintre cele mai bune investitii pe care am facut-o. De ce? Vei afla in continuare.

Mereu am parte de temperatura dorita

Principalul aspect pe care-l vei simti atunci cand ai un termostat de calitate este faptul ca vei avea parte de temperatura optima pentru gradul tau de confort termic. Era o problema de care ma lovisem in trecut si care a fost eliminata din grijile mele in iarna ce tocmai a trecut.

In felul acesta nu am avut momente in care temperatura devenea foarte mare si sistemul functiona fara motive, sau de altfel, situatii in care era frig si aveam nevoie sa cresc parametrii de functionare a sistemului de incalzire. Cu alte cuvinte, caldura a fost consumata mult mai eficient, adica exact in momentele in care aveam cu adevarat nevoie.

Control de la distanta

De multe ori se intampla ca, grabit fiind, sa uit sistemul de incalzire pornit si chiar setat la o valoare maxima. Totodata, in timp ce eram plecat la serviciu se intorceau copiii mei si acestia aveau nevoie de o temperatura prielnica.

Aceste lucruri imi aduceau multe batai de cap, iar un termostat controlat de la distanta a fost alegerea perfecta. Tot ceea ce ai nevoie este doar o conexiune la internet si poti seta de oriunde, respectiv oricand, temperatura pe care ti-o doresti acasa.

Acum probabil te vei intreba cat de mult au contat aceste aspecte? Raspunsul iti va dovedi ca este o investitie care s-a meritat pe deplin. Avand in vedere ca spatiul este destul de maricel si temperatura era setata mai mereu la o valoare ridicata, costurile lunare depaseau suma de 1000 de lei. Calculeaza aceasta suma la totalul lunilor de iarna, plus o parte toamna, respectiv primavara, chiar daca acestea erau ceva mai scazute. Vei descoperi ca pe perioada sezonului rece aveam chiar si costuri de peste 4000 de lei.

Toate acestea s-au schimbat iarna aceasta dupa ce am investit intr-un astfel de termostat. Surprinzator sau nu, caldura m-a costat pentru toate aceste luni sub 1000 de lei, ceea ce m-a facut sa realizez cat de multi bani am pierdut de-a lungul anilor si ca ar fi trebuit sa iau aceasta decizie mult mai repede.

Tu in ce ai investi?