Afla care sunt cele mai enervante obiceiuri ale barbatilor!

Barbatii au o comunicare diferita fata de a noastra a femeilor, de aceea nu ii intelegem corect cum ar trebui. Anumita obiceiuri ale lor ne duc in eroare.

Barbatii au obiceiul de a se inchide in sine atunci cand sunt stresati. Femeile se exteriorizeaza vorbesc despre orice problema, iar ei prefera sa isi rezolve toate problemele in gand. Nu prea poti sa ii schimbi aceste lucruri asa ca nu insista prea mult ca nu vei vedea niciun rezultat.

Nu ne pot citi gandurile. Total enervant nu? Cateodaat ai vrea sa vezi ca iubitul tau este langa tine si ca isi da seama de anumite lucruri fara ca tu sa ii spui. Pana si o prietena pe care o vezi o data pe saptamana poate ghici ce este cu tine, iar ele care doarme zi de zi cu tine nu isi poate da seama de acest lucru. Nu te speria ca nu ii pasa de tine pur si simplu nu are al saselea simt.

De asemenea nu accepta sa primeasca niciun sfat. Si asta din ce cauza? Pentru ca orgoliul lui masculin este prea mare. Ei cred ca sunt capabili sa rezolve totul prin propriile forte, nu accepta ac cineva sa le ofere adevarul. Daca nu accepta sfaturi din partea nimanui fii sigura ca el da o gramada de sfaturi altor persoane, deoarece el le stei pe toate.

Uneori pare ca ne ignora atunci cand vorbim cu ei. Stam ore intregi sa le povestim anumite lucruri iar ei se uita cu o privire pierduta intr-un anumit punct. Simti ca ai vorbit la pereti atata timp. Probabil in acele momente se gandeste la solutiile ideale pentru problema ta.

Un alt obicei enervant este ca oricat ai incerca sa tragi de el pentru a purta o discutie mai ampla nici o sansa. Va raspunde sec cu da sau nu. Daca vrei sa obtii totusi niste raspunsuri mai complexe punte intrebari mai complicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *