Afla de ce este esential sa te demachiezi!

Tot mai multe femei se machiaza zi de zi pentru a arata impecabil. Dar oare seara isi dau jos stratul de machiaj foarte gros? Desi uneori nu ai chef sa te demachiezi, sau pur si simplu esti prea obosita risti anumite lucruri.

Faptul ca noi dormin cu toate substantele chimice pe fata poate favoriza aparitia infectiilor dermatologice. Te mai gandesti de ce iti apar riduri. Nedemachierea ochilor si a pielii din jurul acestora produce sensibilitate si uscarea pielii.

Cel mai important este sa demachiati zona ochilor foarte bine. Ochii sunt cei mai predispusi la infectii de aceea trebuie sa avem foarte mare grija de ei. Este indicat sa va demachiati ochii cu niste dischete demachiante pe care sa aplicati ulei de masline.

Este important ca fata sa fie demachiata deoarece elimina bacteriile adunate in timpul zilei. Bacteriile pot duce la aparitia acneelor si sigur nu v-ati dori asa ceva.

Daca va demachiati a doua zi, procesul va fi mult mai dificil.

De asemnea machiajul iti blocheaza porii. Daca nu inlaturam machiajul din timpul zilei pielea noastra nu se va reface. Porii cauzeaza puncte negre precum si acnee.

Daca dormim cu machiaj peste noapte dimineata vom avea gene foarte fragile si sunt predispuse la rupere.

Cu siguranta nu doriti sa murdariti asternuturile albe mai ales, cu fond de ten, mascara sau tus. Pentru o demachiere cat mai eficienta este important sa folosesti anumite produse: demachiant pentru ochi, lotiune tonica, lapte demachiant, discuri de bumbac precum si o crema de fata de noapte.

Este foarte importanata demachierea pentru a nu aparea probleme ale fetei in special pe viitor. Nici o fata nu isi doreste sa se confrunte cu asemenea probleme. Invata sa acorzi niste timp pentru demachiere asa cum faci si atunci cand te machezi. Astfel vei avea un ten luminos si sanatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *