Afla de ce iti cade parul

Toate femeile isi doresc sa aiba un par cat mai frumos si sa aibe un aspect cat mai sanatos.  Toata lumea are probleme la un momentu dat cu caderea parului. Aceasta poate fi chiar un motiv de ingrijorare mai ales daca avem parul rar sau firul subtire. Femeile, mai ales, se trezesc in diferite perioade ca le cade parul foarte tare. Ele nu stiu ce trebuie sa faca pentru a preveni aceste neplaceri. De aceea m-am gandit sa evidentiez greselile pe care le fac toate femeile si care conduc spre caderea parului:

Exista foarte multe femei care nu sunt ingrijorate de faptul ca exista o cadere a parului abundenta. Ele au un par mai des sau un fir mai gros si se gandesc ca este absolut normal sa cada parul. Acest lucru este gresit avand in vedere ca in cazul in care observi ca iti cade foarte tare parul ar trebui sa vorbesti cu un medic. El te poate indruma, iti poate prescrie un tratament sau iti poate recomanda un anumit produs pe care ar trebui sa il folosesti. Gandeste-te in primul rand, ca in spatele acestei probleme pe care tu le vezi minore pot exista grave probleme medicale. Ele pot fi cauzate de glanda tiroida sau de alopercie. Aceste organe nu au nici o legatura cu modul in care tu iti ingrijesti parul. Chiar daca tu iti ingrijesti parul in mod corespunzator pot aparea probleme medicale care iti cauzeaza caderea parului.

De asemenea, trebuie sa fii foarte atenta la alimentatia pe care o ai. Ea isi poate pune o adevarata amprenta asupra frumusestii parului tau. Caderea parului este in primul rand un prim semnal ca nu ai o alimentatie potrivita si sanatoasa. Trebuie sa mananci carne organica, legume si fructe care te vor ajuta atat la sanatatea parului cat si la sanatatea organismului tau. Poti consulta un medic care sa iti recomanda un regim alimentar sau suplimente de vitamine care te ajuta sa fii mai sanatoasa si implicit cu un par mai frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *