plafoniera-led

Alege sa iti luminezi casa ecologic

Cand este vorba de ilumitatul fiecarei camere al apartamentului tau sau a casei tale este bine sa sa optezi pentru diverse surse de iluminat, in functiile de nevoile si de conditiile pe care dorim sa ni le cream in fiecare zi. Spre exemplu copii isi doresc cu totul alte modele de lustre, lampi si veioze ca sa aiba cat mai multa lumina in functie de nevoile si de placerile acestora. Este bine de stiut ca o lumina prea puternica in camera copilului, poate obosi ochii acestuia si ii poate cauza stari de lesin.

Parintii, contrar copiilor, prefera o lumina cat mai difuza, care sa nu ii tina cu ochii fixati, incat sa isi poata derula activitatile si sarcinile pe care le au de finalizat acasa in cele mai bune conditii.

Pentru a proteja mediul inconjurator si de a economisi cat mai mult la facturile de electricitate, specialistii au inventat becurile ecologice din materiale reciclabile, pentru un plus de confort in casa noastra. Un alt timp de becuri puternice si economice sunt becurile cu led, care au o durata mai lunga de viata si ne ajuta sa taiem cat mai mult la facturi, incat compozitia din interiorul acestora se bazeaza pe diode emitatoare de lumina si nu pe gaze sau filamente, care se regasesc in becurile clasice. Cel mai mare avantaj al becurilor cu led este ca nu contin mercur, astfel incat noi si familia noastra sa nu ne simtim obositi din cauza acestui compus.

Daca nu doresti sa optezi pentru acele candelabra mari, inegale sau inestetice care nu se asorteaza cu mobilierul sau cu gustul tau, poti oricand sa optezi pentru clasicele aplice cu led sau pentru neoanele cu led, care au avantajul de reglare a intensitatii luminii din camera. Ce mai trebuie sa stii despre acestse surse de iluminat cu led este ca sunt rezistente la apa si la socuri, incat nu trebuie sa iti faci griji daca schimbi un bec si l-ai scapat din mana, pentru ca acesta va rezista cazaturii.

1 thought on “Alege sa iti luminezi casa ecologic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.