Zid Chinezesc

Atractii turistice din Beijing

Zid ChinezescExperimenteaza adevaratul Kung Fu. Familia ta, in special copii tai ce trebuie sa fie innebuniti dupa Kung Fu Panda, vor fi incantati sa vada demonstratii de lupte Kung Fu adevarate. In Beijing, spectacole de Kung Fu sunt organizate in diferite locuri, ca parte din evenimentele culturale. Nu indrazni sa le pierzi.

Fii prieten cu ursii Panda. In Zoo-ul din Beijing, copii vor gasi o varietate numeroasa de animale si vor avea o sansa sa vada ursii Panda. Ei bine, copii cu siguranta vor vrea, daca ar fi Kung Fu Panda. Observand ursii Panda rari de aproape, vor face copii tai bucurosi.

Cumpara jucarii din Bonanza. Pietele chineze sunt cunoscute pentru varietatea de jucarii si pentru preturile sale ieftine. Intra cu copii tai in piete de jucarii faimoase in Beijing si vei gasi dificil sa le parasesti fara sa cumperi nimic. Ursi panda de plus, elicoptere, papusi si orice alta jucarie buna, intotdeauna ai vrut sa le oferi cadouri copiilor tai, aceste piete uriase de jucarii cu siguranta vor fi raspunsul lumii de vis a copiilor tai.

Exploreaza Lumea Marina Fenomenala. Imagineaza-ti uitandu-te la rechini ucigasi, leii de mare si delfini printr-o sticla a unui acvariu. Ar fi cu adevarat fermector sa experimentezi viata marina atat de aproape. Fiind cel mai mare acvariu din lume, acvariul din Beijing, din districtul Haidian, gazduieste aproape 1.000 de specii de apa proaspata si animale marine. Este localizat in interiorul zoo-ului din Beijing.

Transpira pe cel mai inalt zid din lume. Una din cele mai bune atractii din Beijing pentru copii este sa exploreze Marele Zid din China. Cea mai placuta sectiune pentru copii ar putea fi sectiunea Mutianyu. Este cea mai mentinuta parte a acestui perete magnific si este deschis pentru vizitatori. Copii tai vor iubi chestiile aventuroase de la Marele Zid Chinezesc, cum ar fi calatoria pe cablu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *