Au crescut profitul celor de la King

King-candy-crush-logoProducatorii jocului Candy Crush, King a raportat astazi castiguri pentru primul trimestru ce s-a terminat pe 31 martie, dezvaluit mari castiguri pentru profit, angajament fata de jucator si monetizare. Dar nu au fost numai vesti bune pentru studioul de joc social. Wall Street nu este incantat, in timp ce actiunile companiei au scazut cu mai mult de 15%.

Pentru acest trimestru, King a dezvaluit un profit de 127 de milioane de dolari, o crestere cu 75 de milioane de dolari de la an la an, cu 142 la %. Utilizatorii activi zilnici au crescut pana la 143 de milioane pentru acest trimestru, pana la 107 milioane, comparat cu anul trecut, cu 297 la %. Comparat cu trimestru trecut, utilizatorii activi zilnici sunt pana la 19 milioane. Utilizatorii activi lunari au crescut de asemenea, sarind cu 249 la % pana la 481 de milioane de la an la an si 18 la % comparat cu trimestru trecut.

Nu numai ca numarul de jucatori au crescut, dar si cantitatea de bani pe care oamenii le-au cheltuit au crescut. Platitorii unici lunar din primul trimestru erau 11.9 milioane, o crestere de 190 la % comparat cu anul trecut. Cu toate acestea, exista o scadere fata de trimestru trecut, cand platitorii unici lunar stateau la 12.2 milioane. Mediu brut de plata per utilizator a crescut pana la 18.02 dolari in acest trimestru, cu 13 la % fata de anul trecut si cu 4 la % fata de ultimul trimestru. In general, King a inregistrat un record de incasari trimestriale de 480 de milioane de dolari.

CEO-ul celor de la King, Riccardo Zacconi a spus intr-o declaratie ca sunt multumiti cu rezultatele primului trimestru al anului 2014 si executa planul lor de a construi un puternic portofoliu de jocuri.

3 titluri King au fost in topul jocurilor cu cele mai mari incasari pentru iTunes, Google Play si Facebook, in timpul trimestrului, desi aceastea nu erau specificate. King a scos in evidenta ca nu numai Candy Crush Saga stimuleaza incasarile companiei. Compania spune ca alte jocuri in afara de Candy Crush Saga au crescut cu 33 la % in termeni de incasari in timpul trimestrului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *