BlizzCon 2014 are loc in Noiembrie

blizzcon2014Pregatiti-va de cea de-a 8-a conventie de gaming si sarbatoare a comunitatii BlizzCon, a celor de la Blizzard Entertainment, ce va avea loc pe 7-8 noiembrie.

Anuntati-va  guildurile, clanurile, casele si fratiile, fiindca pe 22 Aprilie, 2014, Blizzard Entertainment anunta planurile pentru cea de-a 8-a conventie de gaming, ce avea loc vineri pe 7 noiembrie si sambata pe 8 noiembrie. Evenimentul se va desfasura la centrul de conventie Anaheim din Sudul Californiei. Teranii, nephalem, Alianta si Hoarda din intermediul multiversurilor sunt invitati sa se alature celor de la Blizzard intr-o sarbatoare de 2 zile la nexus pentru toate lucrurile din Warcraft, Starcraft si Diablo.

Biletele la Blizzcon vor fi puse la vanzare in 2 loturi, unul de pe 8 mai, si cealalta pe 10 mai. In plus, un numar limitat de bilete catre o cina exclusiva inainte de BlizzCon pentru a beneficia spitalul de copii de la Orange County vor fi la vanzare pe 15 Mai.

Mike Morhaime, CEO-ul si cofondatorul companiei Blizzard Entertainment spune ca BlizzCon este intotdeauna cel mai important eveniment din an pentru ei. Impreuna cu Hearthstone, Reaper of the Souls lansate recent si Warlords of Draenor fiind pregatit pentru beta, 2014 deja pare sa fie un an epic pentru gamerii Blizzard. Debia asteapta sa sarbatoreasca si sa distribuie la ceea ce au lucrat cu toata lumea in noiembrie.

In afara de a fi un loc de adunare generala pentru comunitatile de gaming Blizzard Entertainment, BlizzCon le va oferi participantilor o sansa de a se bucura de :

  • Timp de joaca Hands-On cu ultimele verisuni ale jocurilor Blizzard Entertainment.
  • Finalele globale pentru eSports de la Blizzard, incluzand Finalele campionatului mondial de Starcraft 2.
  • Panouri de discutie in profunzime cu artistii si producatorii jocurilor Blizzard.
  • Turnee competitive si casual pentru jucatorii ce vor sa-si scoata in evidenta talentele.
  • Concursuri de comunitate cu premii fantastice.
  • Marfa comemorativa bazata pe universurile jocurilor celor de la Blizzard Entertainment.

Pe langa acestea, vor fi anuntate mai multe activitatii si atractii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *