Carcase de Iphone inteligente

Carcasa LunecaseO companie ce a produs o noua carcasa de iPhone, sustine ca poate valorifica energia electromagnetica ramasa pentru a oferi putere unui sistem de notificare LED, pe care utilizatorii pot sa le vada chiar si cand telefoanele lor sunt cu fata in jos sau in modul silentios.

Lunecasse, produsa de compania ce are baza in Ucraina, Concepter, este o carcasa inteligenta care opereaza folosind energia care de altfel ar fi fost pierdut. Nu ai nevoie nici de baterie si nici de fire pentru a o putea folosi. Premiza generala este simpla, cand primesti un apel sau un mesaj text, icon-ul corespunzator se aprinde pe spatele carcasei, chiar si atunci inainte ca telefonul incepe sa sune. O alta versiune, LuneCase Eclipse, caracterizand un inel de lumini, din jurul logo-ul Apple, care apare bazat pe tipul de mesajul ce urmeaza sa apara. Mai multe notificari de categorii, cum ar fi email-ul, ar putea fi incluse intr-o versiune din viitor.

Lunecase foloseste energia in exces pe care un iPhone o generaza atunci cand comunica cu o retea,nu un semnal bluetooth, asa ca nu ai nevoie de o configurare speciala, in afara de a pune carcasa pe telefon. Lungimea de unda a semnalului celular, indica daca primesti un apel video sau un mesaj text, in cazul asta nu vei pierde baterie sau ti se va incetini viteza de conexiune.

In forma sa curenta, carcasa este compatibila doar cu iPhone 5, 5S si 5C, dar depinzand de cereri, Vinokuri spune ca echipa ar putea produce versiuni si pentru alte branduri de asemenea. Un prototip ce functioneaza, merge doar pe retelele GSM, AT&T si T-Mobile in Statele Unite ale Americii.

O versiune mai timpurie a carcasei Lunecase a fost prezentata in timpul CES 2014, anul acesta in Ianuarie. O campanie de Kickstarter a strans aproximativ 143.000 de dolari, aproape triplu decat scopul sau initial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *