Castiga bani jucandu-se jocuri video pe Youtube

tumblr_mscr559PSd1sdesv4o1_500Felix „PewDiePie” Kjellberg, unul dintre cei mai cunoscuti gameri „Lets Play” de pe planeta, are acum 25 de milioane de subscriberi, dublandu-si performanta doar intr-un an. Comparati acest lucru cu contul de YouTube a lui Justin Bieber care detine 8 milioane de utilizatori abonati la el, sau al Rihannei care are 12 milioane de utilizatori abonati la profilul ei de Youtube.

De cand un numar de abonati Youtube a fost intotdeauna la fel de important pentru succes si popularitate la fel ca si abonatii Twitter, exista mici dubii despre realitatea comerciala a lui PewDiePie, o analiza media a companiei estimeaza, bazat pe cati oameni i-au vizualizat videoclipurile postate pe Youtube, cum ca ar face intre 130.000 si 1 milion de dolari pe luna din veniturile de publicitate.

Felix este in varsta de 24 de ani si este din Suedia. Acesta nu canta sau danseaza, acesta si-a facut o avere incarcand pe Youtube videoclipuri cu el jucand jocuri video. Intr-un video din Noiembrie, de exemplu, acesta se joaca un joc indie de Xbox numit „Techno Kitten Adventure”, ajutand un avatar felin sa navigheze intr-o lume periculoasa plina de unicorni si narvali, luptandu-se cu frustrari de cate ori pisica sa se loveste de vreun obstacol. Intr-un alt video, avand in prim plan jocul „Trouble in Terrorist Town”, PewDiePie controleaza un purtator de mitraliera ce omoara incantat ceilalti soldati. Impreuna, aceste 2 videoclipuri au atras aproape 7 milioane de vizualizari.

In videoclipurile pe care le realizeaza, PewDiePie rade, injura si se prosteste ca si cum ar fi cu cel mai bun prieten, insa 23 de milioane s-au abonat la canalul sau de YouTube.

Cei mai buni 5 oameni Let’s Play, au strans la un loc mai multi abonati pe Youtube decat are Peru locuitori.

Daca de multe ori v-ati intrebat daca puteti castiga bani din jocuri, iata exemplul perfect, acest gamer se joaca diferite jocuri, comportandu-se normal si se filmeaza cum face acest lucru, in acelasi timp castigand o multime de bani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *