Cat de dificila este dragostea

IubireaAlesul

Conceptul alesului este ridicol. Majoritatea oamenilor s-ar putea gandi la 3 celebritati cu care s-ar casatori la prima vedere. Sunt ei alesii tai?

Ceea ce cautam este cea mai buna persoana pe care o putem gasi, cel care ne complimenteaza si cel care ne completeaza, si cel care simte in acelasi fel despre noi. Intr-o lume cu 7 miliarde de oameni, sunt probabil cativa din acestia, insa nu inseamna ca sunt usor de gasit.

De fapt, standardele sunt 90 la % dictate de optiunile noastre. Asa ca daca traiesti intr-o insula parasita, il vei gasi pe „Ales” chiar acolo. Daca traiesti in New York City, ar putea sa fie vecinii tai sau colegii. Care sunt sansele?

Alesul este un mit daunator pentru a imparti din cauza ca nu este adevarat, in mod nejustificat un partener care sa fie cea mai buna persaona de pa Pamant, si daca te desparti de o astfel de persoana, te simti justificat sa-ti sfarsesti viata in acest moment, fiindca ti-ai pierdut singura sansa la fericire. Pe care nu ai avut-o.

De aceea, in viata trebuie sa ai rabdare si sa astepti persoana potrivita, sa nu te implici prea tare in orice relatie de care ai parte, fiindca ai putea avea parte de foarte multe relatii, iar daca de fiecare data cand te desparti de cineva, o iei razna si iti tai venele, atunci vei fi ramas demult fara sange.

Trebuie sa fii intotdeauna bun cu persoana de langa tine, iar daca nu va potriviti nu are sens sa mai stati impreuna. Incearca sa cauti pretutindeni, sa cunosti cat mai multi oameni si sa vezi cu cati dintre ei te-ai potrivi cel mai bine.

Cu siguranta la un moment dat, vei gasi pe cineva cu care sa-ti imparti viata si sa incerci sa zamislisesti un copil, astfel devenindu-ti partenerul vietii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *