Cat de repede poate fi livrat un colet? Chiar si in aceeasi zi cu ajutorul echipei E-livrat!

Obisnuim sa apelam la serviciile unei firme de curierat rapid in primul rand datorita timpului scurt de livrare a coletelor la destinatar. Firmele de curierat rapid ne-au obisnuit deja cu livrarea a doua zi dupa ridicarea coletului.

Insa ce ati spune daca ar exista o firma de curierat care ar livra coletele sau plicurile la destinatie in aceeasi zi in care sunt ridicate de la expeditor? Ei bine, avem acest tip de serviciu chiar si in Romania.

E-livrat – mai rapid ca niciodata

E-livrat curier rapid este firma ce ofera clientilor sai posibilitatea de a livra coletele in aceeasi zi in care acestea sunt ridicate de la expeditor. Fie ca locuiti in Municipiul Bucuresti, in judetul Ilfov sau in oricare alta zona a tarii, puteti beneficia de acest serviciu deosebit de util in cazul in care doriti ca un colet sa ajunga urgent la destinatie.

Curier rapid AZI – este serviciul disponibil celor din Bucuresti si judetul Ilfov care doresc sa trimita plicuri si colete la nivel local, cu greutate de pana la 10 kg. Clientii pot opta pentru livrare intr-una, doua, patru sau sase ore de la ridicarea coletului de catre agent.

Curier national AZI – este disponibil la nivel national, pentru orice zona din Romania. Pot fi trimise plicuri si colete ce au o greutate de pana la 30 de kg si volum de 40 x 30 x 25 (L x l x h). Se face dintr-o singura incercare de livrare si in cazul in care livrarea nu se poate efectua din diverse motive, coletul sau plicul este inapoiat la expeditor in maxim 5 zile lucratoare.

Motive pentru care livrarea nu se poate efectua

Sunt cateva situatii in care livrarile nu se pot efectua si acest lucru tine strict de expeditorul sau destinatarul coletului.

Spre exemplu, in cazul in care destinatarul refuza sa primeasca un colet, acesta se intoarce la expeditor. De asemenea, sunt situatii in care expeditorul furnizeaza agentului o adresa gresita sau destinatarul nu se afla la adresa indicata. In maximum 5 zile lucratoare de la incercarea livrarii, coletul se intoarce la expeditor.

Din aceste motive, indicat ar fi ca toate datele furizate agentului sa fie corecte si ca destinatarul sa fie informat in prealabil de coletul ce urmeaza a fi expediat.

Contact E-livrat

Sediu: Bucuresti, Teiul Doamnei, Nr. 8B

Telefon: 0736.59.00.97 / 0737.59.00.97

Site oficial: e-livrat.ro

Email: office@e-livrat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *