Ce fac japonezele pentru frumusete

In ultimul timp s-au realizat studii care au demonstrat faptul ca japonezii sunt cei mai longevivi femeile traind pana la varsta de 86,4 de ani. In plus, femeile de aceasta nationalitate nu isi arata varsta si sunt suple si frumoase la orice varsta. Care este explicatia? Iata de ce japonezele arata atat de bine:

In primul rand este vorba despre varietatea alimentelor deoarece japonezii consuma o varietate simpla de alimente si fiecare masa a lor contine peste, lengume, alge marine, soia, orez, fructe si ceai verde. Japonezii mananca ceea ce este cu adevarat sanatos. De asemenea, aceste alimente asigura femeilor nutrientii de care au nevoie fara a mai simti nevoia de grasimi saturate.

Studiile au demonstrat ca in Europa sau oamenii de alta nationalitate consuma in medie 17 kg de peste pe an in timp ce oamenii japonezi consuma in medie 75 de kg de peste pe zi. Acestia contin foarte multi acizi grasi, foarte benefici sanatatii si care au un rol important in frumusete. Mai mult, oamenii care apartin acestei natiuni fac in mod periodic cate o detoxifiere cu legume crucifere ceea ce este extrem de sanatos.

Femeile japoneze consuma legume proaspete si alimente de sezon mult mai mult decat femeile din alta regiune.  Legumele si fructele proaspete sunt foarte sanatoase iar ei consuma cel mai mult aceste alimente si nu consuma deloc alimente care au un termen lung de valabilitate.

De asemenea, penru ei ocnteaza foarte mult sa manance cantitati mici de mancare si foarte variate. Acest lucru contribuie in mod semnificativ pentru tineretea si frumusetea japonezelor. De asemenea, pentru ei conteaza foarte mult aspectul fizic al alimentelor pe care le consuma transformand acest lucru intr-un adevarat cult. Acesti oameni pun accentul pe „putin si bun”.

Lipsa painii este un alt factor care contribuie la supletea si frumusetea japonezelor. In loc de paini ei folosesc orez fiert la foc foarte incet si astfel se reduce in mod semnificativ cantitatea de carbodidrati ingerata.

 

1 thought on “Ce fac japonezele pentru frumusete”

  1. dar de asiaticele din nu stiu care regiune care se incalta de mici cu pantofi din lemn ca sa isi pastreze piciorul mic ati auzit? saracele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *