Ce trebuie sa stii despre Jamba Juice

Suc JambaCea mai usoara modalitate de a incorpora fructe si legume in dieta ta este sa te bucuri de sucuri si piureuri Jamba.

Sucul de lamaie are multa vitamina C, un antioxidant puternic. Desi ajuta la negarea efectului radicalilor liberi, protejeaza celulele de leziuni, promoveaza reparatia si cresterea tesuturilor, lamaia este de cele mai multe ori pentru a face sapunuri, produse de spalat pe maini, produse de curatat si detergen, in timp ce este unul din cele mai bune produse care scapa de pete.

Jamba Juice, fondat in Aprilie 1990, in San Luis Obispo, California, de Kirk Perron, un promotor puternic al unui stil de viata sanatos, este un lant de restaurante bine cunoscut pentru piureurile, sucurile si gustarile de mic dejun delicios si nutritional. Sediul central Jamba este localizat in Emeryville, California. Cu mai mult de 800 de puncte de vanzare in 26 de state si 45 magazine internationale, Jamba Juice este unul din cele mai mari lanturi de restaurante din lume. Impreuna cu piureuri, vinde sandwich-uri, salate si paine.

Legumele si fructele sunt pline cu antioxidanti, vitamine si minerale care sunt esentiale pentru motabolismul normal al corpului si o functionare potrivita a sistemului. Studiile au aratat ca oamenii de cele mai multe ori nu le plac legumele gatite, cum este spanacul sau napul in mancarurile lor si fructele ca si gustari. Sa tai legumele verzi, sa decojesti fructele sau sa scoti semintele din ele par sa consume timp si sa fie plictisitor. Jamba Juice a furnizat o solutie la aceasta problema.

Valoare Nutritionala

  • Dupa cum este descris in website-ul companiei, produsele Jamba sunt facute doar din fructe reale intregi, din suc de fructe, legume si suc de legume.
  • Unele contin serbet si iaurt inghetat impreuna cu sucurile de fructe.
  • Produsele sunt realizate dupa ce a fost consultat un expert dietetician.
  • Piureurile gustoase de o dimensiune perfecta sunt disponibile pentru copii de asemenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *