Cele mai bune tips-uri care te vor ajuta sa ai o manichiura ca la carte!

Mana unei femi reprezinta cartea de vizita a acesteia. Ati mai auzit cu siguranta aceasta vorba, iar manichiura unei femei poate spune foarte multe despre acea persoana. Exista persoane care nu pot sau nu le permite job-ul sa isi lase unghiile sa creasca si le lasa la voia intamplarii. Acest lucru este foarte gresit. Indiferetn de lungimea unghiilor ele trebuie sa fie ingrijite foarte bine.

Exista anumite lucruri care va pot distruge munca pe care o depuneti atunci cand va faceti o manichiura. Iata cateva sfaturi care va vor indruma spre a obtine o manichiura de invidiat:

  • In primul rand trebuie sa ai grija la felul in care iti pilesti unghiile. De multe ori ai tendinta de a scurta unghiile folosind o pila rigida care va usureaza treaba si folosind miscari de du-te vino. Este foarte important sa iti stabilesti un unghi optim de pilire deoarece daca folositi miscari gresit nu veti face decat sa rupeti, sa subtiati si sa fragilizati unghi. Nu veti reusi sa faceti manichiura daca  nu folositi pila in mod corespunzator.
  • Al doilea pas pentru a avea o manichiura de invidiat este curatarea cuticulelor. Daca iti cureti cuticulele de doua ori intr-o luna nu vei avea rezultate si unghii frumoase. Curatati cuticulele cat mai des si aplicati ulei pentru cuticule dupa ce faceti dus. Astfel, veti avea parte de rezultate incredibile.
  • O alta greseala pe care o fac multe femei este aceea in care isi aplica lac de unghii pe cuticula. Intre aceste doua portiuni se lasa un spatiu. Daca depasiti in timp ce va faceti unghiile trebuie sa stergeti folosind un creion inmuiat in acetona sau un betisor pentru urechi.
  • Este important sa nu aplicati statul de lac gros. Lacul de unghii trebuie sa fie aplicat cat de subtire pentru ca manichiura sa arate bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *