imbracaminte

ClosetSpace iti spune cum sa te imbraci

Fetele si femeile se vor bucura extrem de mult sa afle ca exista o astfel de aplicatie, daca nu stiau deja de ea. ClosetSpace vine acum ca raspuns la eterna problema feminina „nu am cu ce sa ma imbrac”. Aceasta aplicatie prezinta sugestii de vestimentatie in functie de piesele pe care le ai in garderoba, tinand cont in acelasi timp si de vremea de afara.

Aplicatia, odata lansata, te intreaba ce haine vrei sa adaugi la profil. Poti adauga orice, nu numai haine ci si incaltaminte, accesorii si altele. Fiecare articol poate fi etichetat dupa brand, marime, culoare, pret platit, material si altele.

Avantajul aplicatiei este ca ofera sugestii vestimentare si in functie de vreme. Locuiesti intr-o zona cu clima rece? Iti vor fi sugerate haine mai groase. Cauti o tinuta pentru mers la plaja? ClosetSpace te ajuta si in acest caz.

Un alt element atractiv este posibilitatea sincronizarii aplicatiei cu Google Calendar. In acest fel pentru ocazii deosebite, evenimente sau alte iesiri pe care le ai programate, vei avea la fel idei de vestimentatie atat tinand cont de ocazie cat si de vreme si de garderoba pe care o detii.

Conform unor declaratii oficiale publicate online, in momentul de fata atentia este concentrata pe sectorul feminin, intrucat femeile sunt preponderent mai interesate de tot ceea ce inseamna fashion, trenduri vestimentare si imbracaminte. Treptat, pe masura ce aplicatia castiga tot mai multa popularitate, focusul se va extinde catre publicul larg.

Se pare ca se pregateste si o lansare a unei variante web a acestei aplicatii, in momentul de fata ClosetSpace fiind disponibila doar pentru dispozitive mobile, atat in Apple App Store cat si pentru dispozitivele Android, in Google Play. ClosetSpace are o cotatie foarte buna in randul aplicatiilor de fashion, succesul fiind unul aproape garantat, mai ales ca vine in sprijinul femeilor care parca niciodata nu stiu cu ce sa se imbrace.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *