Co-fondatorii parasesc Runic Games

torchlight_110509Co-fondatorii companiei Runic Games, Erich Schaefer si Travis Baldree, parasesc amandoi studioul care a produs Torchlight si Torchlight 2. Potrivit unui post de pe forum, perechea pleaca intr-o maniera buna si vor continua sa munceasca impreuna intr-o noua asociatie. Acestia au planuri de a urmari producerea unor proiecte mai mici.

Max Schaefer a postat dupa aceste eveniment pe blog, aceasta afirmatie :

Hei comunitate Runic,

Da, este adevarat. Iubitul nostru presedinte si conducatorul, Travis Baldree, ne paraseste, la fel cum o face si fratele meu si partenerul meu pe termen lung, Erich Schaefer. Dupa cum a sustinut si Travis in declaratia sa, aceasta a fost o despartire perfect amicala si le dorim numai bine in noua lor incercare. Sunt sigur ca vom sta cu totii si vom astepta sa vedem ce fac ei in continuare, si in mod sigur va fi nemaipomenit.

Intre timp, noi restul de la Runic suntem emotionati sa mergem mai departe si sa ne continuam munca la acest proiect complet secret, grozav si nebun la care lucram. Mana dreapta al lui Travis timp de 10 ani, Marsh Lefler, a venit la conducerea lui Runic, si dupa ce Travis si Erich au plecat, veti observa ca Marsh este mai mult decat capabil sa preia conducerea, iar ceilalti 20 de membri Runic, toti dornici si capabili sa mentina putina greutate in plus. Schimbarea este infricosatoare, dar de multe ori este buna. Si acest lucru e sanatos atat pentru Runic, cat si pentru Travis si Erich.

Dintre toti de la Runic Games, le multumim lui Travis si Erich pentru munca pe care au lasat-o, mostenirea pe care au lasat-o si pentru ca au facut Runic Games ceea ce este astazi. Le doresc noroc amandurora in noua lor colaborare, dar nu cred ca vor avea nevoie. Ei se vor descurca foarte bine, la fel cum s-au descurcat si pana acum.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *