Combate rutina din casatorie!

La inceputul relatiilor, exista foarte multe gesturi de tandrete si de iubire. Surprize, SMS-uri, fiorii de la primele intalniri, dragostea nebuna, si fericirea sunt lucruri care se intampla la inceputul fiecarei relatii. Se intampla ca dintr-o data, partenerul tau sa nu iti mai acorde aceeasi atentie si sa nu ii mai arate aceste gesturi de tandrete. Toata lumea a trecut prin asta la un moment dat, insa, esential este sa stii sa tragi concluziile care te ajuta sa mentii sentimentele vii. Este clar si sigur faptul ca la un moment dat, apar discutii in relatie.

Dupa ce trece o vreme, relatia se stabilizeaza apare rutina. Din moment ce apare acest fenomen, va disparea pasiunea si fiecare dintre parteneri se va comporta diferit fata de cum s-a comportat la inceput. Trebui sa stii cum sa alungi monotonia si rutina din relatia voastra, facand lucruri unice. Nu ii arata niciodata partenerului totul de la inceput. Lasa-l sa te descopere si sa se bucure de tine pe masura ce te cunoaste mai bine. Este foarte important sa nu te descoperi complet in fata partenerului. Trebuie sa ai mereu un as in maneca care sa ii starneasca sentimentele si dorinta de a te explora.

Dupa ce apare rutina, barbatii nu mai simt atractie emotionala. Aceasta atractie ii face pe barbati sa isi povesteasca povestile de viata, secretele, care le vor sensibiliza pe femei si vor simti nevoia sa ii copleseasca cu compatimiri. Barbatilor, ca si femeilor, nu le place sa fie sufocati, sa li se acorde totul. Mai mult, barbatii iubesc sentimentul in care sunt respinsi insa nu total. In cazul in care partenerul tau iti marturiseste ca are nevoie de spatiu, inseamna ca trebuie sa te opresti din a-l sufoca. Lasa-l sa isi dea seama daca te vrea sau nu, si nu incerca sa ii ingradesti spatiu niciodata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *