Consumul de avocado

Suntem ceea ce mancam. Alimentatia este cea mai importanta si este cel mai important factor care favorizeaza sau nu modul in care aratam. Cu siguranta vom observa diferente extrem de remarcabile daca vom pune fata in fata o persoana care se alimenteaza in mod corespunzator si o persoana care nu face acest lucru. Fructele, legumele si alimentele neprelucrate sunt cele mai indicate de catre medicii nutritionisti.  Exista o zicala care spune ca un mar mancat o data pe zi va tine medicul foarte departe. Ei bine, exact acelasi lucru putem spune si despre avocado. Probabil stiti si ati auzit de beneficiile uimitoare de care vom avea parte daca vom consuma avocado. Insa, pentru a va convinge de proprietatile lui trebuie sa aflati care sunt nutrientii din care este compus:

In primul rand, avocado are 13 vitamine si nutritienti precum potasiu, teina, grasimi monosaturate si alti antioxidanti. Dintre cele 13 vitamine, 8 sunt vitamina, inclusiv B6 si B12 si acid folic. Acest fruct trebuie sa fie consumat in mod regulat, fiind foarte usor de preparat dat fiind faptul ca poate fi consumat crud, copt, pasat, in supa, in sos etc. El este foarte benefic indiferent de modalitatea in care este consumat.

Acest fruct contribuie in mod miraculos la reglarea nivelului de colesterol din organism, tensiunea arteriala si de asemenea, previne aparitia bolilor cardiovasculare. Persoanele care consuma in mod regulat avocado au o imunitate puternica, si un organism rezistent la virusuri si germeni. De asemenea, luteina existenta in acest fruct contribuie la calitatea vederii si protejeaza foarte bine ochiul de degenerarea maculara.

Potrivit specialistilor, avocado previne dezvoltarea celulelor canceroase in mod special cancerul ovarian si cel la proastata. Acidul oleic din compozitia lui previne aparitia cancerului mamar, iar vitamina E ajuta la regenerarea si protectia pielii de bacterii si radicali liberi.

Persoanele care consuma acest fruct nu vor avea probleme nici nu respiratia urat mirositoare deoarece acesta il combate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *