cristale

Cristalele si organismul uman

Cristaloterapia este o stiinta veche care se ocupa cu studiul proprietatilor terapeutice pe care le au cristalele asupra organismului.Cristalele au capacitatea de a influenta in bine sanatatea noastra, dar si modul nostru de comportament.

De exemplu agatele sunt niste cristale care variaza prin compozitia chimica dar si prin culori. Agatele ne pot influenta in bine transformandu-ne in niste personae mai creative si mai relaxate.

Jadul este o piatra a meditatiei si a purificarii. Se foloseste jad pentru a afla mai multe lurcruri depre personalitatea noastra, pentru a ne intelege mai bine latura meditativa.

Onixul este o piatra care ne mentine conectati la concret si la realitatea inconjuratoare, Astfel, ne pastram obiectivitatea si putem evita multe situatii conflictuale care sa ne afecteze sanatatea.

Ametistul este o piatra care ne ajuta sa ne urmam drumul spre echilibrarea energetica si spre un corp si o minte echilibrata.

Cuartul roz este piatra iubirii, poate ajuta in afectiuni ale inimii, dar si in armonizarea relatiilor cu celelalte persoane.

Perlele sunt un simbol al elegantei si frumusetii, dar ajuta foarte mult si la linistirea situatiilor de stress si la pastrarea unei stari de bine.

Toate aceste pietre au proprietati energetice si terapeutice deosebite deoarece s-au format in decursul a sute de ani prin actiunea gradata a fortelor naturii. Din acest motiv, ele acumuleaza foarte multa energie pozitiva care este benefica atat corpului cat si sufletului. Ele ne ajuta sa ne relaxam, sa comunicam mai bine cu ceilalti oameni si cu fortele energetice superioare. Ne curata chakrele trupului si permit energiei positive sa se acumuleze in interiorul corpului nostru.

Putem alege pietrele care ni se potrivesc in functie de zodie sau in functie de incarcatura energetica pe care o avem atunci cand atingem piatra respectiva. Cristalele, pentru a-si face efectul cerut, trebuie mai intai descarcate. Descarcarea pietrelor se poate face in apa de la robinet, sau la razele soarelui sau prin alte metode. Cristaloterapia trateaza omul ca intreg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *