stailer

Cu Stailer nu rămâi niciodată în pană de soluții

Știi și tu acele momente în care suni în disperare la un salon și primești un vehement răspuns negativ? Sau mai rău, nu îți răspunde nimeni, găsești cu greu un interval orar în care să te sincronizezi pentru a putea să te ocupi de acest task. Este totul de domeniul trecutului, de îndată ce descoperi Stailer. Este vorba de o platformă nouă, inovativă, care cuprinde saloanele disponibile din marile orașe – deocamdată vorbim despre cele din Iași, Cluj Napoca, București, Timișoara sau Oradea.

Concret, pentru a căuta un salon care are disponibilitate când îți dorești tu, poate chiar imediat, în decursul aceleiași zile, caută prin Stailer toată lista de saloane. Contrar aparențelor, acest lucru nu se presupune să cauți fiecare salon în parte pe rețele sociale și mai apoi ceva informații extra în pagina de Google, în căutare de recenzii spre exemplu. Iată cum te ajută o astfel de platformă!

Stailer este simplu, rapid și gratuit!

Cam așa se poate rezuma experiența ta aici. Concret,  intri în pagina stailer.ro, selectezi serviciul de interes, selectezi genul, orașul și detalii legate de programarea dorită, la ora și în ziua dorită. Instant, filtrul îți prezintă lista acelor saloane ce corespund cu preferințele tale. Selectezi după bunul plac și tot de aici poți obține și programarea mult dorită.

Nu te costă nimic să faci asta. Și nici să îți creezi un cont de client nu te costă nimic. Ba chiar ai beneficii, iar acestea se referă la posibilitatea de a seta remindere spre exemplu. Acestea sunt de tip sms și pot fi trimise pe telefon la ora dorită, pentru a-ți reaminti când trebuie să îți faci prezența la salon.

De asemenea direct din cont poți gestiona toate acele date care te ajută să îți optimizezi timpul legat de acest task. Luna de luna mergi la tuns sau la vopsit? Repetă programarea, dacă deja ai devenit un client fidel al  unui salon. Sau caută altul, căci dacă tot ai mai multe opțiuni, atunci acestea să fie în avantajul tău. Caută în funcție de locația ta și distanța de un salon, compară prețurile și serviciile, informatii extra aici și în final vei face o alegere pe gustul tău.

Pentru femei și bărbați deopotrivă

Ai crede că femeile sunt mai adesea dornice să meargă la salon. Poate că da, frecvența pe care o au ele la saloanele de beauty și înfrumusețare este mai mare față de cea a bărbaților. Însă asta nu înseamnă că publicul masculin este lipsit de interes față de acest domeniu. Mai cu seamă pentru că aceștia apreciază stilul practic mereu și nu își bat capul cu multe detalii, alegerea unui salon prin Stailer va fi mai mult  pe placul lor decât orice altă variantă clasică de programare la salon.

Poți spune cu ușurință că prin Stailer nu rămâi niciodată în pană de soluții. Chiar dacă apare un eveniment și pe ultima sută de metri trebuie să cauți un loc liber la coafor, make-up sau stilizat sprâncene să știi că nu este imposibil!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *