stailer

Cum faci o programare online la servicii de înfrumusețare

Vrei o programare la machiaj sau să îți schimbi coafura și nu știi unde să apelezi? Poți face o programare online, fără să te deplasezi la salon! Ai posibilitatea de a naviga printre zeci de saloane și stiliști din zona ta, fără să mai fie necesară deplasarea din confortul propriei case. Poți face acest lucru de acasă, de la birou, de la sala de fitness sau din orice loc te afli. Nu trebuie să vorbești la telefon sau să iei legătura cu vreun reprezentant.

Cum faci o programare online la servicii de înfrumusețare?

Programările online la saloanele disponibile în zona ta se fac prin platforma Stailer. Stailer este un site unde sunt înscrise o mulțime de saloane de înfrumusețare și unde poți face programări de pe telefon, laptop sau tabletă. Ai nevoie doar de conexiune la internet și un dispozitiv de pe care poți face programarea. În cadrul acestui site se găsesc doar saloane profesioniste, așadar poți sta liniștit asupra calității lor. Se pot programa atât femei, cât și bărbați.

Dacă se apropie un eveniment și cauți saloane de make-up profi in Oradea, stailer.ro pune la dispoziția clienților toți make-up artiștii din această zonă ce s-au înscris pe platformă. Caută serviciul de care ai nevoie, zona în care te afli, cât și data/ora programării. În doar câteva secunde vei avea listate toate rezultatele conform căutărilor tale. După ce ai selectat acestea, urmează să afli cum faci o programare online la servicii de înfrumusețare.

Poți alege servicii de styling in Oradea, tuns, vopsit, epilare, manichiură sau pedichiură, cosmetică, masaj sau tratamente pentru păr. Aceste servicii sunt valabile în Oradea, Cluj Napoca, Iași și Timișoara. În funcție de ce ai nevoie, selectează serviciul, data și ora la care vrei programarea. După ce ai găsit ceva pe placul tău, trebuie să introduci numărul tău de telefon pentru a confirma programarea. Vei primi ulterior un mesaj text care conține confirmarea acesteia.

Platforma stailer.ro este destinată atât clienților, cât și celor care prestează servicii de înfrumusețare. Astfel, dacă deți un salon sau ești un stilist din acest domeniu, îți poți înscrie afacerea pe site. În acest fel, vei fi mult mai vizibil în mediul online, unde piața de deschidere este foarte mare. Clienții se pot programa mai ușor și tu poți gestiona programările mai simplu și eficient. Anularea programărilor din partea ambelor părți vor fi notificate printr-un mesaj, așadar nu trebuie să suni clientul sau el să te anunțe că nu mai ajunge. Printr-o singură atingere pe un link generat, se poate anula programarea.

Totul este mai ușor cu site-ul Stailer!

Economisești timp în care să te duci la salon, nu trebuie să întrebi alte persoane despre experiența cu salonul la care vrei să mergi și nu trebuie să te programezi imediat. Poți naviga pe site oricât dorești, pentru a-ți fi mai ușor să găsești un salon potrivit pentru tine. Tot pe site vei avea câteva informații despre cum faci o programare online la servicii de înfrumusețare.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *