inveselit

Cum inveselesti pe cineva rapid

Prin natura noastra, noi, oamenii, gasim parca tot timpul ceea ce e mai rau in orice situatie. Ca rezultat, ne simtim cu moralul la pamant. A fi depresiv uneori nu e ceva neobisnuit, intrucat exista multe motive ce duc la aceasta stare. In astfel de momente te bazezi pe prieteni si pe familie, ei sunt cei ce au sarcina de a te incuraja, de a te face sa gandesti pozitiv, de a te inveseli. Nu exista o regula generala care sa iti spuna cum sa faci pe cineva fericit, totul depinde de situatie, iata insa o lista de cateva lucruri ce ar putea ajuta.

Asculta. Daca incerci sa inveselesti pe cineva care se simte deprimat, trebuie sa iti lasi deoparte toate problemele si sa iti dedici toata atentia pentru a asculta ceea ce are de spus. Nu trebuie sa judeci si sa iti spui parerea uneori, trebuie doar sa auzi ce of-uri are persoana si sa o ajuti sa se simta mai bine.

Urmatorul lucru de facut este sa intelegi pe deplin cum se simte persoana. Nu trebuie sa o faci sa simta ca iti este mila de situatia in care se afla, ci trebuie sa arati ca intelegi si sa clarifici faptul ca lururile ar putea fi si mai rele, insa din fericire nu sunt. Incearca sa o faci sa vada si lucrurile bune.

Detaseaza-te de probleme si ia si persoana suparata cu tine, iesiti in oras la o masa, du-o intr-un loc cu multi oameni sau plecati din oras, intr-o excursie sau drumetie. Este o modalitate buna de a creste moralul, in loc sa stai in casa intre patru pereti si sa te autocompatimesti.

Trebuie sa tii cont ca a inveseli pe cineva dupa ce a avut o zi proasta poate fi o sarcina destul de dificila, insa daca reusesti vei avea satisfactia garantata. Exista cateva lucruri ce pot fi facute sau zise pentru a face o persoana sa zambeasca din nou si sa uite de toate grijile. A sti sa spui lucrul potrivit la momentul potrivit este un talent pe care nu toti il au, insa odata dezvoltat va avea succes de fiecare data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *