Cum iti poti promova afacerea pe facebook

facebook-paperPrima reactie a internetului catre Facebook a fost scepticismul si asta a fost clar cand platforma a anuntat planurile pentru aplicatia de mobil Facebook Paper.

Conceptul a fost destul de simplu : creeaza un loc unde social media intalneste stirile, esential creeaza un nou flux de stiri, cel mai interesant aspect al Facebook-ului.

Marketing si pe mobil

Aplicatia de Facebook pentru smartphone-uri si tablete este in general ciudata, si asta nu este neaparat vina Facebook-ului. Redimensionarea inovativa si interactiva a unei pagini de internet pentru smartphone si tablete a fost o sarcina difcila de cand a devenit necesara.

Avand in vedere cat de simpla este schema Facebook-ului pe calculator, dispretul pentru aplicatii nu este neaparat justificat. Cricisimul pentru un design simplificat nu este justificat, si acest lucru nu e corect, tot ceea ce vrea un utilizator sa faca pe versiunea de calculator al Facebook-ului o poate face printr-o aplicatie.

Cand au auzit de Facebook Paper, totusi criticile s-au oprit. Aceasta aplicatie practic aduc fluxurile de stiri la un alt nivel, incorporand stirile adevarate. Utilizatorii au abilitatea de a primi mesaje, sa verifice notificari si sa sorteze cererile de prietenie, de asemeni sortand categoriile dorite de stiri.

In ultimii ani, companiile au incercat sa creeze aplicatii care imita un ziar, dar cu personalizare. Canale precum Enterprise, Tech si Headline au echipe de editori ce folosesc internet analytics pentru a alege povestile pentru fiecare canal.

Unde Facebook Paper are un succes unde creatia unei locatii centrale in care stirile si social media prospera.

Pentru a maximiza numarul de vizualizari si mai important probabilitatea ca posturile tale sa fie vazute trebuie sa te asiguri ca se potriveste parametrilor a unei sectiuni specifice.

Dupa ce Facebook Paper se lanseaza, iar inevitabilul se va intampla, nu va mai dura mult pana cand Facebook Paper o sa inceapa sa ofere spatiu de publicitate. Sa ai un spatiu de publicitate pe Facebook Paper ar putea fi un lucru bun si de viitor, fiindca acesta sigur se va ridica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *