www.saluscontrols.ro

Cum poti sa mentii o temperatura constanta in casa cu ajutorul unui termostat ambiental?

Odata cu trecerea timpului am pregresat intr-un mod destul de semnificativ pe mai toate planurile. Din punct de vedere al incalzirii locuintelor noastre, cine s-ar fi gandit ca vom folosi dispozitivele cu care vorbim la telefon pentru a schimba si regla in functie de preferintele noastre temperatura cu ajutorului unui termostat ambiental wireless?

Parca mai ieri ieseam la saniuta si ne intorceam in casa cu obrajorii rosii si fugeam repede pe soba sa ne incalzim. De la soba la noile tehnologii aparute nu este atat de mare diferenta de timp, insa legat de performanta distanta e de la cer la pamant. Dar nu toata lumea are posibiliatea de a avea parte de aceste beneficii aduse de un termostat ambiental wireless. In unele zone ale tarii unii copii inca isi incalzesc piciorusele pe soba din lut si chirpici.

Intr-adevar atunci cand detii deja o centrala fie pe lemne, pe gaz sau pe curent electric, poti spune ca nici de aceasta nu esti multumit, pentru ca atunci cand pleci undeva temperatura din casa scade brusc atunci cand opresti centrala, iar atunci cand te intorci tot cu geaca stai pe tine pana cand se incalzeste in casa.

Ei bine poate nu stiai, insa majoritatea centralelor termice au incorporate anumite termostate ce au programe prestabilite de incalzire, insa dispozitivele sunt prea greu de utilizat, iar temperatura nu poate fi optimizata pentru ca tu sa stai intr-o caldura care sa aiba o temperatura constanta.

Iata insa de ce iti recomand daca detii o centrala sa investesti si intr-un termostat ambiental wireless:

Atunci cand vei parasi locuinta vei putea fi in continuare contectat la termostat deoarece ai deja o conexiune la internet ce permite folosirea unei aplicatii chiar de pe telefonul tau mobil.

In cazul in care esti plecat in vacanta poti sa iti activezi mod vacanta, iar termostatul tau va opri automat functia centralei tale sau daca nu dureaza prea mult timp poti doar sa ii scazi temperatura cu cateva grade cat sa supravietuiasca si plantele din casa la tine.

Este de asemena posibila si incalzirea apei calde tot prin intermediul unui termostat inteligent ce poate fi folosit atat intr-o singura incapere, cat si pentru mai multe. Poti sa iti creezi singur programul prin care sa dai drumul la apa calda chiar cu o perioada de timp relativ scurta in care poti sa trimiti o alerta termostatului sa iti incalzeasca apa calda sa poti face un dus fierbinte sau o baie relaxanta dupa o zi lunga de munca sau o sedinta grea la sala de sport.

Acum ca stii cum poti sa iti mentii mereu aceeasi temperatura in casa pe timpul zilei si o temperatura mai scazuta pe timpul noptii, iti recomand sa intri pe site-ul saluscontrols.ro si sa gasesti termostatul potrivit pentru locuinta ta. De asemenea tot acolo vei putea gasi informatii despre fiecare produs in parte, iar in cazul in care incalzirea ta este prin pardoseala, atunci exista sistemul Salus iT 600 perfect pentru acest tip de incalzire optim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *