Cum sa elimini stresul din viata ta

Fata stresataRegleaza-ti o alarma pe telefon sau un sistem de email care sa porneasca la ore specifice intr-o zi, recomand o pauza la mijlocul diminetii la 10:30 si o pauza la mijlocul dupa amiezii 15:00. Daca aceste ore fac un conflict cu intalniri sau alte obligatii, nu te ingrijora, alege doua intervale orare care functioneaza pentru tine, dimineata, in timpul zilei sau noaptea.

Gaseste un loc in care vei scapa de distrageri pentru 5-20 de minute. Poti inchide usa de la birou, sa gasesti o sala de conferinte goala sau chiar sa iesi afara. Inchide computerul si pune-ti telefonul personal si cel de munca pe silentios.

Apoi, stai intr-o pozitie confortabila si inspira si expira adanc pe nas. Nu trebuie sa-ti inchizi ochii daca nu vrei. Incepe cu 5 minute, si urca pana la 20 in timp ce te perfectionezi. Va fi greu la inceput, fiindca vei simti ca vrei sa faci ceva. Lupta cu acele pofte si concentreaza-te pe respiratie.

Pauze de tehnologie.

Acest lucru merge mana in mana cu sugestia de mai sus, dar trebuie sa fii departe de tehnologie atat acasa, cat si la birou. Trebuie sa invingem acest ciclu de a folosi tehnologia pentru tot.

Stresul electromagnetic este real, si afecteaza mintea si corpul. Invata sa te distantezi de tehnologie in timpul zilei si te vei simti mai bine. Nu spun ca nu ai voie sa folosesti tehnologia deloc, doar spun ca ar trebui sa iei pauze de la ea.

Vei fi uimit cat de multa munca poti face daca inchizi calculatorul pentru o ora sau doua, sa-ti pui telefonul pe silent sa nu fii distras si sa-ti verifici emailurile doar intr-un timp al zilei.

Exista multe confuzii despre sanatate si industria de fitness in zilele aceastea. Exista nenumarate dispozitive, pastile, bauturi si cine mai stie ce, care iti garanteaza mai putin stres. Nu iti cheltui bani pe astfel de prostii.

Blogger: Cezara I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *