invitatie de nunta

Cum sa iti alegi invitatia de nunta perfecta

Ai de pregatit nunta si ai intrat deja in panica ultimelor pregatiri? Sau intentionezi sa te pregatesti din timp insa vrei sa faci cele mai bune alegeri ?

Noi iti oferim cateva sfaturi utile pentru ca tu sa stai relaxat si sa ai timp sa iti alegi totul asa cum iti doresti.

Sa incepem cu ce e mai important pentru inceput si anume cu primul impact. Sa fie vorba despre restaurant, ziua, ora, biserica, rochia? Nu. Daca nu v-ati dat seama inca, oare ce poate fi mai important decat invitatia de nunta pe care o oferi prietenilor si rudelor, celor mai apropiate persoane, dar si colegilor sau rudelor mai indepartate? Chiar daca iti sunt prieteni sau oameni dragi, nu vei scapa cu siguranta de micile barfe sau comentarii, incepand chiar de la invitatie.

Invitatia de nunta este aproape ca o carte de vizita a celor doi miri. Este deja cartea de vizita a viitoarei familii, a viitorului camin, care, pana la urma, dincolo de fluturasii din stomac, petrecere si visele pentru un viitor pana la adanci batraneti, nu reprezinta decat un contract intre doi parteneri.

Si atunci, din punctul nostru de vedere, ca orice carte de vizita, invitatia de nunta trebuie sa fie cat mai personalizata si sa comunice cat mai multe despre acest viitor parteneriat. Insa ea va exprima, desigur, si temperamentul celor doi, dar si gusturile elegante sau (non)-conformismul.

Asadar, pentru cei care vor sa isi exprime personalitatea caminului si temperamentul cuplului pe invitatia de nunta, dar sunt inca indecisi, am sintetizat mai jos cateva ponturi pentru a face cea mai buna alegere.

invitatie de nunta

3 pasi simpli pentru alegerea invitatiei de nunta

  1. Este important sa stai de vorba cu partenerul tau si sa faceti o lista a culorilor preferate.  Dupa care, veti consulta cele doua liste si va veti pune de acord pentru o culoare. Apoi, trebuie sa faceti o lista a culorilor neutre acceptate, in general, de norma impusa de societate, cu privire la momentul nuntii (de obicei, se asociaza albul, cremul, rozul, bleu-ul, auriul si oricare din tonalitatile pastelate, rosu si negru pentru cei mai indrazneti). Este ideal sa realizati un amestec intre culorea voastra preferata si culoarea asociata prin norma evenimentului.
  2. Apoi, dupa ce v-ati decis asupra culorii, este bine sa faceti un mic exercitiu ca la psiholog. Exercitiul consta in a va stabili o tema pe subiectul dat – nunta, pentru a nota cat mai multe cuvinte care va vin in minte cu privire la el (camin, soare, vacante, romantism, copiii, prosperitate etc.).
    La final, veti consulta cele doua liste si veti alege conceptul care apare pe ambele liste. In cazul in care exista mai multe concepte care se repeta, puteti trage la sorti sau puteti nota gradul de importanta pe care il acordati pe o scara de la 1 la 10.
  3. Dupa ce ati ales culorile/culoarea si conceptul, este bine sa consultati un magazin invitatii pentru nunta, pentru a vizualiza ofertele furnizorilor. Insa, timpul de selectie va fi cu mult redus, deoarece veti cauta doar acel model de invitatii pe care il aveti deja proiectat in minte.

Asadar tu ce mai astepti? Poti accesa acum www.invitatiedenunta.ro pentru a vizualiza cele mai noi modele si pentru a face alegerea potrivita in doar 3 pasi simpli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *