programare la salon cu stailer

Cum să te programezi mai simplu – cu Stailer – și de ce vei prefera să mergi la salon

Nu mai amâna acea vizită la salon de fiecare dată pentru că nimeni nu este mai important decât tine. De fiecare dată când vrei să te relaxezi și să beneficiezi de niște tratamente pentru relaxare și schimbări cu privire la aspect parcă intervine câte ceva. Pune în așteptare toate celelalte lucruri pe care le ai de făcut și învață să spui și nu câteodată și ocupă-te în primul rând de tine, de bunăstarea ta. Poate că renunți de fiecare dată la ideea de a merge la salon pentru diverse servicii și optezi să le faci tu singură acasă. 

Motivele sunt multe și printre acestea se enumeră și faptul că este foarte greu să găsești un loc liber pentru că trebuie să suni la zeci de stiliști. Iată că nu mai este cazul și poți elimina această problemă de pe listă pentru că acum poți utiliza Stailer pentru a face o programare la salon. Este o platformă care are disponibile saloane din diverse orașe din țară, mai exact 16 la număr și continuă să se extindă. Poți găsi cu ajutorul platformei lista cu locurile disponibile la salon pentru ziua și ora la care poți ajunge și realizezi programarea online, deci nu mai ai motive să renunți acum la vizita la salon.

Stailer poate fi ajutorul tău de nădejde

Pentru orice schimbare cu privire la aspectul fizic este de preferat să ceri ajutorul unui profesionist în domeniu. Acasă poate rezulta un fiasco, ceea ce cu siguranță nu îți dorești. Dacă mergi la salon unde activează stiliști profesioniști care au urmat cursuri în acest sens cu siguranță vei avea parte de rezultatele pe care ți le dorești. În special datorită faptului că poți alege în funcție de anumite criterii unde vrei să mergi. 

Stailer te ajută să vezi lista de saloane cu servicii de pensat in Arad și nu numai. Poți găsi aici stiliști disponibile pentru orice serviciu din sfera beauty pe care îl găsești la salon – manichiură, pedichiură, tratamente faciale, coafor, make-up, masaje de relaxare, etc.

Gratuită, eficientă și la îndemână

Utilizezi platforma complet gratuit și mai nou poți descărca și aplicația disponibilă. Pentru cea din urmă realizarea unui cont este obligatorie pentru a o putea utiliza, dar stai liniștită cu nu durează mult. Dacă urmezi câțiva pași simpli vei avea propriul tău cont pe Stailer. 

Este o platformă inovatoare care te ajută să economisești timp și care îți pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie. Este deci transparentă și utilă. Despre aceste lucruri afla mai multe din acest articol. Poți vedea locația exactă a fiecărui salon cu ajutorul Google Maps de pe platformă astfel încât să nu stai minute în șir să cauți salonul. De asemenea, dacă ai o programare la care nu mai poți ajunge o poți anula foarte simplu tot online și nu încurci pe nimeni. Stilistul este informat din timp și își poate gestiona celelalte programări astfel.

Accesează platforma și descoperă mai multe informații și programează-te de acum mai simplu la salon.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *