terapie cuplu

Cum stai la capitolul nivel psihic?

Unul dintre cele mai importante aspecte al vietii noastre il constituie nivelul psihic, care se reflecta in starea pozitiva sau in mentalitatea noastra, motiv pentru care trebuie sa ne pastram intotdeauna o corelatie intre ceea ce simtitm si cum ne exprimam.

Cei mai multi dintre noi tind sa creada ca mentalitatea sau psihicul nu este relevant cand vine vorba de relatia de cuplu, si cele mai importanate aspecte care sunt luate in considerare sunt cele de suflet. Ei bine, eu tind sa ii contrazic pe acestia, pentru ca nu se poate sa existe o relatie in care unul din parteneri sa fie mai putin informat si mai putin educat decat celalalt.

In acest caz, discrepanta dintre ei este una relevanta si tinde sa conduca spre cele mai mari probleme de cuplu, care in cele din urma necesita un control psiholigic sau o terapie de cuplu. Pentru cei care nu stiau, sedintele de cuplu NLP au o mai mare credibilitate, pentru ca in primul rand se concentreaza pe evidentierea autocunoasterii si pe cunoasterea partenerului, chiar si dupa ani de relatie.

Unele dintre cele mai importante aspecte ale unei terapii in regin de programare neuro-lingvistica este ca scoate in evidenta unele tehnici de relaxare profunda, precum meditatia sau hipnoza, si mai apoi se bucura de avantajul dezvoltarii personale si spirituale.

Pentru ca suntem tentati sa credem ca este doar o modalitate de a ne prosti si de a da bani unor asa zisi medici avangardisti, se intampla ca aceasta convingere sa ne fie data peste cap, mai ales atunci cand intalnim cupluri care si-au rezolvat fricile, depresiile si emotiile in cadrul acestor sedinte de terapie de cuplu nlp.

Nu este de dorit sa ajungem in asemenea situatii, dar uneori poate fi considerata cea mai buna solutie, incat sa dobandim acea stare de psihic necesara supravietuirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *