shop-einstal.ro

Cum te poate ajuta un rezervor de apa Aquapur 300 litri

Solutia alimentarii cu apa a unei locuinte cu ajutorul unei pompe submersibile sau a unui hidrofor poate fi optiunea ideala, in special in conditiile in care o alta modalitate de furnizare a apei nu exista.

Chiar daca folosesti alternativa unei pompe submersibile sau a unui hidrofor pentru alimentarea cu apa, iti vei pune tot timpul problema optimizarii consumului. Echilibrand numarul de porniri ale pompei se ajunge la o economie de energie, fara a reduce gradul de confort.

Variantele sunt multiple in acest caz – exista sisteme de pompe dotate cu vase de expansiune de diverse volume; mai exista de asemenea o alternativa: utilizarea rezervoarelor pentru apa potabila.

In continuare iti voi prezenta un rezervor de apa Aquapur 300 litri, care iti poate fi foarte util atat pentru echilibrarea numarului de porniri ale pompei submersibile (datorita capacitatii sale), cat si pentru purificarea apei si pastrarea acesteia la un nivel de potabilitate optim.

Rezervorul de apa Aquapur de 300 de litri este disponibil de asemenea si in variantele de 500 si 700 litri, in asa fel incat capacitatea de stocare a apei sa nu fie o problema, indiferent de situatie.

Dispus vertical, acest rezervor ocupa un spatiu restrans si asigura volumul de apa necesar in orice locuinta. Structura monobloc ofera o etanseitate perfecta, fara a exista posibilitatea aparitiei scurgerilor pe la imbinari.

Peretele triplustrat si tehnologia Aquapur ofera o perioada prelungita de potabilitate a apei. Cele trei straturi ale peretelui rezervorului sunt realizati din polietilena. Stratul exterior de culoare alba are rolul de protectie impotriva dezvoltarii bacteriilor si microorganismelor; stratul intermediar al peretelui are rol anticondens, iar stratul interior ofera apei un plus pe partea de potabilitate extinsa.

Tehnologia Aquapur utilizata la acest rezervor il transforma in varianta perfect sanatoasa de a mentine potabilitatea apei. Peretele interior contine agenti bactericizi si compusi anorganici, eliberand ioni de argint pentru a mentine timp indelungat puritatea apei.

Proprietatile ionilor de argint ajuta la inhibarea dezvoltarii microorganismelor precum bacterii, alge, mucegaiuri sau ciuperci, mentinand si imbunatatind potabilitatea apei pe o durata indelungata. Studiile realizate arata ca utilizarea ionilor de argint, ca tehnologie de purificare a apei, ajuta la reducerea cu pana la 99,5% a culturilor de bacterii si microorganisme ce s-ar putea dezvolta in apa, inhiband in totalitate dezvoltarea lor dupa doar 48 de ore.

Un astfel de rezervor il poti utiliza ca un vas tampon in orice sistem de alimentare cu apa, indiferent ca este vorba de un hidrofor sau de o simpla pompa submersibila. Poate fi instalat foarte usor si ocupa un spatiu redus prin dispunerea sa verticala – amplasarea la sol necesita un spatiu de 680×680 mm.

Avantajele pe care le ofera un astfel de rezervor se extind astfel de la caracteristicile sale tehnice pana la beneficiile pentru sanatate pe care le ofera. Apa stocata este purificata si eliberata de microorganisme pe intreaga durata de utilizare a rezervorului Aquapur, contribuind la mentinerea sanatatii utilizatorilor.

Disponibile si in variante de 500 sau 700 de litri, pentru un necesar sporit de stocare a apei, rezervoarele Aquapur reprezinta cea mai buna optiune pentru cei ce doresc sa eficientizeze cheltuielile ocazionate de pornirile frecvente ale pompelor submersibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *