Cum trebuie sa fie taiate fructele

Fructele si legumele sunt cele care se cer a fi cel mai mult consumate. Indiferent unde mergem sau unde ne afla de fiecare data auzim cum toata lumea recomanda consumul a cat mai multe fructe si legume.

Este deja toamna si trebuie sa ne bucuram cat mai mult de bunatatile care ne sunt oferite de acest anotimp.

De cate ori nu vi s-a intamplat sa patati o haina in momentul in care mancati un fruct zemos? Acest lucru se intampla  destul de des mai ales pentru ca de multe ori nu stim cum trebuie sa taiem fructele pe care le mancam si din acest motiv este normal sa curga pe haine. Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa tai fructele fara sa mai ai vreo problema sau fara sa te mai preocupi de faptul ca te poti murdari:

  • Daca pana acum curatai fructele citrice in mod normal, de acum ar trebui sa le tai baza si varful putin si sa le despici o jumatate din fruct. Aveti grija sa nu taiati si pulpa fructului si numai coaja. Dupa ce taiat fructul trageti de o parte si de cealalta si se va desface complet.
  • Rodiile sunt foarte bune insa culoarea lor rosie poate fi un pericol pentru hainele noastre. De obicei o rodie nu ai cum sa o  mananci fara sa ai pofta si sa nu curga. Trebuie sa o tai asemeni fructelor citrice la capete si sa incerci sa iti dai seama unde se afla membrana aceea care desparte rodia in mai multe portiuni. Daca veti reusi sa gasiti cu siguranta fructul se va desface si va fi mult mai usor de savurat.
  • Kiwi este un fruct foarte bun pe care probabil ca il evitam pana acum tocmai din cauza ca stiam ca este foarte dificil de curatat. Poti sa tai un fruct in doua bucati si sa le savurezi cu lingurita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *