Descopera!

Am fost surprins sa aflu, conform relatarilor unui jurnalist de la Buzz Feed, ca unele lucruri ce ni se par totusi banale sunt de fapt false. E ca si cand ai trai in minciuna; iata cateva dintre acestea:

  1. Zaharul nu este responsabil de cresterea energiei mai ales la copii, de hiperactivitatea acestora. Sa crezi, sa nu crezi?
  2. Strutul nu isi ascunde capul in pamant de frica. Doar ca ii este frica mai mereu. O fi o parodie a vremurilor inspirate din desene animate. Oricum nu ar fi avut logica de ce sa faca asta.
  3. Cameleonii de fapt incearca sa faca schimb de informatii cand isi schimba culoarea, sa comunice cu alti cameleoni. Ce-i drept ar putea fi un efect insa pare greu de crezut ca aceasta nu ii este arma cand incearca sa se faca nevazuti de eventuali dusmani.
  4. Nu exista adevar in faptul ca ne folosim doar o parte a creierului si ca in functie de activitate ar putea fi emisfera stanga sau dreapta. De fapt ne folosim de creier la fiecare secunda, la capacitatea sa maxima.
  5. Napoleon era scund. Poate ca nu avea inaltimea impozanta insa pentru vremea sa si pentru barbatii din vremea aceea era de o inaltime medie.
  6. Fulgerul te poate „atinge” chiar si de mai multe ori. Nu este adevarat ca nu va lovi de mai multe ori in acelasi loc.
  7. Nu ai cum sa dezvolti autism dupa ce faci un vaccin; de fapt fiind autist este modalitatea in care te nasti, cu gena ce o ai formata inca de la concepere.
  8. Limba are la suprafata sa mai multe papile si fiecare responsabila cu un anumit gust insa asta nu inseamna ca pe fiecare parte a sa vom simti gusturi diferite.
  9. Total falsa este de asemenea informatia conform careia Zidul Chinezesc se poate vedea din spatiu. Pana la urma are aceeasi culoare cu mediul, cum sa fie vazut?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *