Descriere in functie de forma corpului

Stii deja ca ochii sunt oglinda sufletului, insa stii si ca acestia pot fi indicatori buni pentru abilitatile tale atletice? De fapt, acestia pot fi adevarate indicii despre cine esti tu de fapt, legat de lucrurile la care esti tu bun, si referitor la ceea ce ti se poate intampla pe viitor.

Piept

Cand cineva se refera la o femeie ca fiind bine dotata, presupui ca acesta se refera la marimea bustului sau a creierului acesteia? Ai putea avea dreptate daca vei alege ambele variante. Conform cu rezultatele studiilor, a fost descoperit faptul ca  femeile ce au sani mai mari au un IQ mai mare decat cele cu sani mai mici. Cercetatorii subliniaza ca este posibil sa fie o legatura intre nivelul hormonilor sexuali si inteligenta.

Talia

O talie subtire? Ai putea trai mai mult, conform cu spusele specialistilor. Potrivit cu sursele, a avea o circumferinta a  taliei mai mare a fost legat de faptul ca, in general, aceste persoane sunt dispuse la un risc de mortalitate mai mare. Mai mult de atat, acest risc asociat cu o circumferinta mai mare a taliei a fost descoperit si in cazul oamenilor cu o marime normala a taliei. Acest fapt este in particular adevarat doar pentru femei.

Buricul

Acolo unde ombilicul se intalneste cu trunchiul, aceasta zona poate indica rapiditatea unui alergator sau a unui inotator. Totul este despre centrul tau de gravitate, care se afla in zona buricului. Se dai doi atleti de aceeasi intaltime, cel cu un centru mai mare de gravitate(si cu niste picioare mai lungi) va fi alergatorul cel mai rapid. Cei cu o pozitionare mai joasa a ombilicului pot fi niste buni inotatori, datorita trunchiului mai lung.

Soldurile

Un studiu a scos la iveala faptul ca latimea soldurilor este in legatura cu aventurile de-o noapte. Cu cat sunt mai late soldurile, cu atat mai mult oamenii se vor angaja in aventuri de-o noapte si vor avea mai multi parteneri sexuali. Soldurile late nu fac femeile sa para mai doritoare de senzatii tari in pat, dar cu cat mai mari sunt soldurile, cu atat mai usoara va fi nasterea, facand aceste femei sa fie mai putin speriate de urmarile unei partide de sex neplanificate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *