Detalii despre Killing Floor 2

Killing Floor 2Tripwire Interactive a anuntat astazi oficial, Killing Floor 2, o continuare a producatorului ce are baza in Georgia, a jocului first-person shooter din anul 2009. Noul joc este momentan in productie pentru PC si SteamOS, si studioul promite ca porneste pe 11 pentru Killing Floor 2.

Killing Floor 2 are loc in europa continentala intr-un timp in care un focar mortal s-a raspandit, colectand un impuls de neoprit si in esenta paralizand Uniunea Europeana. Avand loc la o luna dupa evenimentele din jocul original Killing Floor, Killing Floor 2, ii trimite pe jucatori intr-o lume in care societate este in dezordine totala. Comunicatiile sunt la pamant, guvernul a cazut si fortele militare nu sunt nicaieri, dupa cum spun cei de la Tripwire.

Este de datoria ta sa intri intr-o lume inospitaliera pentru a extermina focarul izbucnire a clonelor specimene si de a sfarsi nebunia in care este lumea. Mai jos aveti niste caracteristici ale jocului Killing Floor 2.

  • „Visceral Gore” – Tripwire spune ca are un nou sistem de sange persistent foarte alimentat, care ar trebui sa aduca noi nivele de fidelitate a sangelui catre gen. Vei trimite maruntaie, membre taiate si zbor sangeros in timp ce te lupti cu inamicii.
  • Co-op cu 6 jucatori – Vei avea o multitudine de personaje jucabile variate din care sa alegi. De asemenea poti juca jocul si solo.
  • Noi inamici – Noi inamici la serie, de asemenea si favoritele fanilor din jocul original, dar cu AI mai destepti, vor fi caracterizati in Killing Floor 2.
  • Arme – Tripwire promite o multime de oferte, incluzand arme de asalt moderne militaristice, arme improvizate, chiar si arme „Mad Scientist”.
  • Sistem de Perk – Sistemul original al jocului de perk a fost refacut. Tripwire spune ca, in timp ce noile perk-uri au fost adaugati. Perk-urile vor progresa in alegeri semnificative de talent pentru stiluri de joaca specifice.
  • Lupta corp la corp – Tripwire spune ca Killing Floor 2, reinventeaza lupta corp la corp complet. Vei fi capabil sa alegi tipul de atacuri pe care vrei sa le realizezi, desi nu sunt detalii despre cum va functiona acest lucru inca.

Tripwire nu a spus nimic inca de data de lansare a acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *