Detalii picante

Dupa ce trece timpul, prezenta contactelor sexuale sunt din ce in mai rare. Acest lucru este datorat de faptul ca se instaleaza rutina, iar placerea nu mai este aceeasi. Iata ce ar trebui sa faci pentru a a-ti condimenta viata intima:

Chiar daca ti se pare ca nu este prea sofisticat, incearca sa faci un dus fierbinte, tu cu iubitul tau. Apa fierbinte, mangaierile, atingerile toate vor fi mult mai intense decat erau. Cu siguranta va veti dori sa mai repetati  acesta experienta.

Poti schimba pozitiile sexuale sau sa incerci ceva inedit. Puteti face sex in dus, la o ora tarzie sau sa te apleci pe balcon. Pozitia dar si situatia va fi foarte incitatnta si vei mai dori sa repeti aceste lucruri.

De cele mai multe ori, lucrurile care va condimenteaza cel mai bine viata sexuala sunt vorbele. Sopteste-i iubitului tau ce vrei sa vezi, sa auzi sau sa iti faca. Va fi foarte placut surprins si abia va astepta sa iti indeplineasca dorintele. Poti incerca sa stai lipita cu spatele de pieptul lui si sa il rogi pe el sa iti sopteasca lucruri incitante si pe care vrei sa le auzi in timpul contactului sexual. Nu ii accepta toate dorintele sexuale si incearca sa le amani cat mai mult. Va fi mult mai incitanta asteptarea pentru el.

Dupa ce mancati si va indreptati spre dormitor, amnandoi stiti ceea ce urmeaza. Ii poti da anumite semnale care sa arate faptul ca iti doresti sa urmeze desertul. Fa o miscare  sau o induire sexy in fata lui si lasa-l sa  vina dupa tine. Ii va placea foarte mult.

In cazul in care iubitul tau nu stie inca care sunt punctele placerii tale ii poti arata tu. Ghideaza-l, arata-i, spune-i ce-ti doresti. Cu siguranta se va bucura sa te atinga unde vrei sau unde ii indici tu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *