Elder Scrolls a implinit 20 de ani

World-of-Warcraft-Next-Rival-The-Elder-Scrolls-Online1-650x348Lista produselor de divertisment care au prosperat pe o perioada de peste 20 de ani, este o lista foarte scurta. „Este minunat sa faci parte din asa o echipa, cand ma uit in urma la ultimii 20 de ani pe care i-am petrecut la Bethesda, ma gandesc cat de norocosi suntem ca am putut sa ne mentinem grupul la un loc si pe langa toate acestea continua sa creasca, atat in talent, cat si in numar, in timp ce suntem capabili sa producem jocurile care ne plac.” dupa cum sustine Todd Howard, Directorul de Joc de la Bethesda Game Studios.

Un lucru a tinut seria atat de vibranta pentru atat de mult timp, ci anume faptul ca au produs intotdeauna o continuare a jocurilor, dar nu acest lucru i-au facut sa prospere, ci faptul ca intotdeauna au luat-o de la capat. A fost dorinta lor ca fiecare joc sa aiba propriul ton, propriul suflet. Cum au trecut anii, tehnologia s-a schimbat, si s-a schimbat, chiar si fanii seriei s-au schimbat. Dar scopul a ramas intotdeauna acelasi, sa produca un joc care te ducea intr-un loc cu totul diferit, un joc alimentat de idealul posibiltatilor nelimitate. O lume pe care o poti face a ta.

Intotdeauna a existat un parteneriat cu fanii. Sustinerea fanilor pentru Bethesda a fost de fiecare data minunata. Feedback-ul atat pozitiv cat si negativ, i-au facut sa fie mai buni. Cand petreci atat de multe ori, atat de multi ani asupra unui lucru, devine parte din tine.

Si acum dupa atatia ani de Elder Scrolls, acest joc este gata sa o ia intr-o directie noua, si anume online. Timpul ne va spune unde va fi Elder Scrolls si peste 20 de ani, dar stim ca va continua sa prospere atat timp cat noi, fanii cumparam in continuare jocurile si sustinem echipa din spatele acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *