Esti pierzator daca…

PierzatoriVede o problema in fiecare oportunitate

Un pierzator este un judecator slab a alegerilor pe care trebuie sa le faca. Vede negativitate in pozitivitate. Vede frica in abundenta. Vede o problema in fiecare oportunitate. Acesta este un troll ce cauta sa piarda, ca o compensare pentru a-si justifica lipsa de actiune. Crede ca ceilalti sunt norocosi pentru realizarile lor pentru a-si ascunde stupiditatea de a realiza ceva semnificativ.

Da vina pe altcineva

Un pierzator nu este alimentat de incredere in sine. Duce lipsa de incredere pentru a realiza ceva in viata. Se vede ca o victima a cruzimii pe acre viata a elibart-o asupra sa. El simte ca ceilalti trebuie invinovatiti pentru esecurile sale in timp ce viata nu este corecta cu el.

Foloseste fraza antagoniste

Un pierzator traieste viata antagonismelor. Foloseste declaratii precum, „Nu este treaba mea”, „Nu sunt responsabil pentru asa ceva” pentru a discerne negativitatea.

Renunta repede

Un pierzator se simte mandru in realizarea unor miscari rapide dintr-o cariera la alta sau de la o afacere la alta. Este iute in a justifica visul altora pana un nou capriciu vine cu noul vis. Vrea sa faca o multime de lucruri, dar gaseste modalitati de a rationaliza in a nu face nimic. Increderea sa in cariera sau afacere tine pana isi gaseste alta carierea sau afacere.

Nu stie ce vrea de la viata.

Un pierzator cauta aprobare din partea altora decat aprobare de la el insusi. Acesta vede viata din lentilele unei satisfactii instante. Opinia sa despre viata se modifica mai repede decat cea a unui politican. Nu se cunoaste atat de bine incat sa gaseasca un scop.

Un pierzator este un distrugator de viza innarmat cu arma negativitatii pentru a-ti distruge scopul. Daca gasesti unul, fii atent. Incearca sa le indrepti mentalitatea, corecteaza-le nivelul de incredere pe care o pui in cuvintele lor sau pur si simplu distanteaza-te.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *