Felul in care gandirea ne influenteaza

GandurileGandeste-te intens. In ce consista majoritatea gandurilor tale? Sunt pozitive, sau te supraapreciezi? Te indoiesti de tine?

Gandurile tale sunt o reflectie asupra convingerilor personale. Acestea radiaza cum te simti tu si influentezi viata ta ca un intreg. Chiar si aceste ganduri care trec sunt pietricele in fundatia pe care este construita viata ta.

Mergi la shopping pentru un nou tricou la un magazin pe care tocmai le-ai observat la mall. Vei gasi putine lucruri care iti plac si esti captivat sa le incerci, incerci sa iti pui un tricou si acesta se blocheaza undeva intre coatele tale si umeri. Din cauza ca nu vrei sa-l strici sa fii nevoit sa-l cumperi, incerci urmatorul.

O camasa cu nasturi, este simpla si va arata grozav pe tine. Pana te uiti in oglina si vezi ca fiecare nasture care iti mentine camasa inchisa atarna intr-un fir de ata. Unul poate sa sara, sa ricoseze din perete si sa-ti intre in ochi. Frustrat iesi afara din cabina de proba si pleci din mall.

Esti pe Instagram si verifici ce mai este nou. Derulezi in jos si vezi un prieten vechi care a postat o poza cu noua lui masina. Te uiti insistent la poza, apoi citesti comentariile. Esti putin deranjat si continui sa derulezi in jos pentru cateva secunde inainte sa inchizi aplicatia, nu mai vrei sa vezi asa ceva.

Toate aceste lucruri s-au intamplat, fiindca credeai ca tu esti problema. Din moment ce hainele nu ti-au incaput, te-ai gandit ca ai pus niste greutate pe tine, sau erai gras de la inceput. Nici nu te-ai gandit vreodata ca ai putea incerca o marime mai mare si ca ai luat una cu un numar mai mica.

Fiindca te-ai subestimat, ai ajuns sa nu ai nimic. Nu ai putut fi cu adevarat fericit pentru prietenul tau, sau chiar ca si in pictura, fiindca te-ai comparat cu ele si te-ai concentrat pe lipsa vietii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *