Ghost Recon Phantoms in Aprilie

049_maxTactical Shooter-ul free-to-play de la Ubisoft cunoscut inainte ca Ghost Recon Online, a primit un nou nume: Ghost Recon Phantoms. Jocul a iesit din stadul de beta si va fi lansat pe 10 Aprilie.

Intr-o declaratie de presa pentru VG247, Ubisoft a confirmat schimbarea de nume si a adaugat ca noul joc va caracteriza vizuale actualizate si va implementa un numar de feedback-uri care au fost primite in timpul beta-ului.

Corey Facteau, producatorul lui Ghost Recon Phantoms a spus:  „Sfarsitul open beta-ului este un nou inceput pentru joc, diferenta dintre jocul inceput si jocul de astazi este atat de considerabila incat ar trebui marcata cu o identitate proaspata.”

Unele din noile caracteristici din lansarea finala sunt :

  • Caractere si Harti actualizate : Noua identitate a jocului vine cu o directie noua de arta, incluzand un nou caracter si design de dispozitive pentru toate cele 3 clase, de asemenea o refacere a designului de lumina si nivelele din majoritatea hartilor. Referindu-ne la prototipele din sistemul militar, echipa de arta a creat noi unelte realistice pentru jucatori livrand experienta reprezentativa a campului de lupta de maine.
  • Schimbari majore in Matchmaking si Personalizare : Cu lansarea jocului, echipa de dezvoltare se va adresa si principalelor ingrijorari ale jucatorilor. Matchmakingul va lua acum in considerare atat abilitatile cat si uneltele, ce va crea o experienta de gaming corecta pentru toti utilizatorii atat noi cat si veterani, fie ca platesc, fie ca nu.
  • Carcteristici ce o sa apara construite cu comunitatea : Post-lansare, echipa va continua sa dezvolte noi caracteristici si arme pentru a mentine dinamica gameplay-ului. In prezent, echipa regleaza fin insertiile tactice si grenadele cu fum, ce sunt testate la nivel mare in teste de jocuri de comunitate inainte de a a fi lansate in joc, in viitorul apropiat.

In plus, publisher-ul a furnizat niste imagini cu niste harti de inainte si de dupa modificare pentru placerea de a admira.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *