Greseli de neiertat in dormitor

Bineinteles exista greseli si greseli care se pot face in dormitor. Unele mai sunt permise, altele nici nu ar trebui sa exsiste.

Cel mai important fara tehnologie in momentele voastre. Nu ar trebui sa existe televizor, telefon nimic. Nu va ganditi sa raspundeti in acele momente la telefon. Orice ar fi poate astepta. Este o lipsa de respect sa raspunzi la telefon sau sa te uiti la un film in timpul uni partide de sex. Acest lucru il va face pe iubitul tau sa creada ca nu esti atrasa de el sau ca ti-a pierit interesul pe parcurs.

Nu intrerupe partida atunci cand momentul este si mai fiebinte. Mai bine ii spui de la inceput daca nu ai chef de nimic, decat sa il lasi cand ii este lumea mai draga. Nu este frumos. Pune-te putin in locul lui. Sa fii pe culmile placerii si tocmai el atunci sa se opreasca.

De asemenea o greseala mare este sa il lasi pe el sa faca totul in dormitor. Sa stai degeaba in timpul partidei de sex este de-a dreptul nepoliticos. Pentru a va simti amanadoi bine trebuie sa munciti manadoi. Nu sta doar si astepta. Important este sa fiti amandoi activi in timpul partidelor de sex.

O alta greseala este sa ii gresesti numele partenerului. Gandeste-te cat de penibil ar fi. Daca stii ca ai fantezii cu alti barbati, mai bine limiteaza-te la gemete si nu te apuca sa strigi nume. Gandeste-te doar cum s-ar simti, si clar i-ar pieri cheful.

De asemenea consulta-te cu el mai ales cand vine vorba de anumite fantezii. Daca te-ai gandit sa aduci un vibrator spune-i si lui despre acest lucru. S-ar putea sa se simta cam jicnit, mai ales daca nu este o persoana cu simtul umorului. Asigura-te ca este si el de acord cu fanteziile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *