Guild Wars 2 China poze

Guild Wars 2 in China

Guild Wars 2 China pozeMMO-ul pentru PC, Guild Wars 2 se va lansa in China pe 15 mai la 10:18 dimineata la ora locala. Aceasta este cea mai specifica data de lansare pe care am vazut-o, dar este pentru un motiv bun. Producatorul ArenaNet a spus ca numarul 8 este cunoscut in cultura Chineza ca fiind foarte norocos. De asemenea pentru partea de 10 dimineata, un reprezentativ de la ArenaNet, le-a spus celor de la Gamespot ca timing-ul specific vine tarziu in dimineata, traditional fiind un timp bun pentru a lansa MMO-urile in China.

ArenaNet a facut un parteneriat cu publisher-ul de jocuri Chinez, KongZhong pentru a lansa Guild Wars 2 in China. La fel ca in America de Nord, versiunea Chineza a MMO-ului va fi disponibil ca o achizitie de o singura data, fara abonamente lunare. Acest lucru este de luat in considerare, dupa cum spun cei de la ArenaNet, din cauza unui numar mare de MMO-uri lansate in China, fiind bazate pe abonament.

Cofondatorul Studioului, Mike O’Brien, a spus intr-o declaratie ca ArenaNet si KongZhong au lucrat impreuna pentru 18 luni pentru versiunea Chineza al celor de la Guild Wars 2. Acesta a spus ca in sfarsit sunt gata sa isi deschida bratele si sa se alature cu China, ca o comunitate globala.

Parte din procesul de a aduce Guild Wars 2 in China, implica traducerea a milioane de cuvinte, dubland mii de voci pe linii, si refacand mii de caracteristici ale jocului si sisteme.

Versiunea Chineza si Vestica al lui Guild Wars 2 va avea aceleasi lansari de continut. ArenaNet a spus ca la update-ul de la inceputul lunii viitoare „Festival of the Four Winds” producatorul va sincroniza lansarea de continut pentru ca si China sa primeasca continut la cateva zile de la lansarea din Vest.

Guild Wars 2 este un joc foarte popular la noi, si a vandut 3.5 milioane de copii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *