kub

Hotelul ca si metoda de cazare sau un bungalou?

In ultimul timp, omul modern a reusit sa schimbe perceptia a ceea ce inseamna vacanta, cazarea si relaxarea. Sa ne intoarcem in trecut la metodelele mai simpliste nu mai este o chestiune de nostalgie, ci o necesitate. Pare ironic, insa este adevarat. Avem prea multa tehnologie in jur, suntem prea conectati la surse de genul, suntem mereu aglomerati, agitati si in mijlocul actiunii. Asadar, de la clasicul hotel ce pare sa ingramadeasca turisti in aceleasi camere triste si standard, un bungalou a devenit o alternativa interesanta.

Cand te gandesti la un bungalou iti vin in minte destinatii turistice exotice. Marea surpriza tine de un astfel de concept ce s-a adaptat si a devenit o zona de cazare chiar in centre urbane. Se numeste kub, casuta camping de inchiriat si este dotata ca la carte. Aducand o noua metoda ce merita incercata, un kub poate fi cu usurinta comparat cu un spatiu de locuit de genul unei garsoniere.

Avantajele unui kub

Ca fiecare zona de cazare, si un kub vine cu ceva nou. Atractia fata de acesta reprezinta un mix intre dotari si amplasare, intre apropierea de natura si linistea din jur. Asta pentru ca se gasesc in spatii special amenajate, in centre urbane. Le vei gasi in Bacau, Iasi, Constanta, deocamdata. Asadar, aparte de hotelurile ce se lauda ca sunt primitoare, poti fugi de agitatia orasului fix intr-un paradis al linistii, mult mai aproape de natura.

De asemenea, un astfel de kub este o constructie care permite o nota de avantaj la capitolul confort termic si nu numai. Include dotari de genul mobila, cu pat confortabil si canapea ce se extinde, electrocasnice, ba chiar si aparat de aer conditionat. Practic are in vedere cam toate nevoile: bucatarie dotata, camere de asemenea, loc de odihna si de relaxare. Iar de indata ce iesi pe terasa te regasesti in fata unui peisaj din natura.

Imbina asadar nevoia de confort la standard actual cu cele de nevoie de a iesi din rutina clasica. Ofera libertate la propriu, din toate punctele de vedere. Aici uiti de receptie, de cei care vin sa te trezeasca pentru menaj, de zgomote si de toate inconvenientele din centrele urbane: poluare, zgomote din zone de constructii sau pur si simplu freamatul a prea multi turisti din zona. Toate aceste le eviti, castigand in schimb o liniste deplina si un confort pe masura. Toate acestea la un pret modic!

Animalele de companie pot fi si ele parte din aventura ta. Cazarea in astfel de bungalouri am putea spune reda confortul dorit, in conditiile dorite, fara a le exclude pe necuvantatoare. Daca ar fi sa faci o simpla comparatie cu unitatile de cazare de genul hotelurilor, atunci clar ai un avantaj la kub intrucat nu esti conditionat de dorinta de a avea animalul de companie cu tine.

Mai mult decat atat, exista o retea de astfel de cazari, deci daca ai bifat odata o astfel de experienta, fii sigur ca a doua oara desi locatia difera, vei avea conditii similare. Cei interesati pot regasi informatii complete pe rentakub.com.

 

2 thoughts on “Hotelul ca si metoda de cazare sau un bungalou?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *