Iata ce trebuie sa faci pentru a fi un om de succes!

Nelson Mandela PortretPetrecerea timpului si energiei pe angajamente fructuoase. Studiul, construirea afacerii tale, asocierea cu oameni de succes sunt metode grozave pentru a folosi aceste doua resurse pretioase, timpul si energia, pentru a invita succesul acasa la tine. Cu cat iti petreci timpul si energia mai inteligent, cu atat mai mult succes o sa ai.

Concentrarea pe succes. Fiecare om de succes pe care l-am cunoscut avea pe cineva de succes pe care folosea ca exemplu, fie o persoana vie, o legenda din povestile antice sau un om de succes care a trait in trecut. Citirea cartilor scrise de oameni ce au fost giganti in zona lor de lucru este ca si cum le absorbi esenta. Cu cat te gandesti mai mult si inveti din abordarile lor din viata, cu atat devii mai mult ca ei.

Pregatirea pentru succes. Toata lumea vrea succes, dar putini sunt pregatiti sa-l primeasca. Succesul nu se prezinta in viata ta pana nu esti pregatit.

Este usor sa afli daca esti sau nu pregatit. Vizualizeaza realist cand iti traiesti viata ideala. Asigura-te ca acest lucru se intampla acum si aici. Incearca sa primesti sentimentul ca iti traiesti viata perfecta.

Ce sentimente se trezesc in tine in timpul acestor viziuni? Orice senzatie ce se simte incomoda sau ciudata, ca si cum nu ar trebui sa fii acolo, este un semn ca nu esti pregatit. Daca asta este cazul, investigheaza de ce. Poate ai nevoie sa ai mai multa incredere in tine sau mai multa cunoastere.

Sa te simti ca acasa, usurat sau fericit, pe de alta parte, este un semn ca esti pregatit pentru succes.

A fi propria majoreta. Te simti suparat sau dezamagit pe tine cand faci o greseala? Aceasta atitudine te mentine mic.

Atunci cand esti multumit de tine si te incurajezi, poti incepe sa te respecti. Respectul de sine este foarte important, fiidnca iti permita sa obtii mai multa bucurie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *