Driveclub trasee

In Driveclub iti personaliza traseul

Driveclub traseeFaceti o comparatie unul langa altul asupra detaliilor vizuale dintre masinile gasite in Driveclub si cele gasite in Forza 5, si nu este nici un concurs. Driveclub pur si simplu nu iese in evidenta, dar acolo unde Driveclub are un avantaj este splendoarea vizuala asupra mediilor inconjuratoare nenumarate variate.

Driveclub renunta la cursele urbane in favoarea frumusetii naturale. Sunt fiorduri din Norvegia, tarmurile stancoase a coastei Scotiene, si frunzisuri bogat cu taluzurile de la India indepartata, pentru a da cateva exemple. Fiecare trasee furnizeaza o vedere nemaipomenita asupra respectiv local, cu un model de lumina dinamica care face fiecare creasta de deal si fiecare viraj brusc sa para ca te indrepti catre necunoscut. Jocul contine trasee foarte deosebite.

Aceste trasee sunt personalizabile

Unul din smecheriile pe care DriveClub le are este abilitatea de a personaliza cum trece timpul in timpul unei curse. Poti sa faci o cursa cu un singur lap in muntii din Chile in timpul zilei, modificandu-se la o rata exponentiala, incepand de la ora 3 noaptea in care intunericul domina, si coborand la un rasarit dramatic, cuprinzandu-te lumina zilei inainte ca, cursa sa se termine.

Dar poti de asemenea sa configurezi o cursa maraton unde petreci foarte mul timp, intrecandu-te prin padurile Columbiei Britanice, cu ziua trecand in timp real in timp ce progresezi lent catre sfarsitul evenimentului. Exista un nivel de detaliu granular din care sa alegi, timpul in care cursa incepe, diferinte nivele de lumina din cer, si asa mai departe. Mai multe lucruri sunt cosmetice, dar este o abordare pe care nu prea multi producatori au realizat-o.

Se pare ca Driveclub o sa ajunga sa fie un joc splendid, cu un gameplay bine realizat si o varietate de masini si curse din care sa alegi, dar si personalizari cu care poti sa-ti faci cursa mai placuta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *