pictura pe numere pictorul fericit

Încă nu știi ce cadou să alegi? Caută aici, la Pictorul Fericit!

Am transformat de-a lungul timpului acest ritual, acest obicei de a dărui într-o paradă kitsch. Să recunoaștem: poate că mai mult de jumătate din cadourile pe care le-ai primit până acum sunt cele la care nu prea ai avut ce exclama, poate doar clasicul intenția contează. Dar, de ce să ne mulțumim cu puțin? Cadourile ar trebui să fie cele care îți rămân întipărite în minte, sunt creatoare de amintiri și cele care îți aduc aminte că undeva, cineva a fost inspirat și ți-a ales ceva drăguț.

Printre sutele de recomandări pe care le vei auzi despre ce să alegi drept cadou în zilele noastre probabil că vei da și peste pictura pe numere. Nu subestima acest tip de activitate. Căci, despre asta este vorba. Este mai mult decât un cadou, este un kit de pictură. Iată despre  ce este vorba.

Ce este pictura pe numere

Pictura pe numere a devenit un concept tot mai popular. Se referă la a picta pe numere în sensul în care pânza ce urmează să prindă culoare are o schiță imprimată pe suprafața sa. Iar aceasta este numerotată. Cum fiecărui număr îi corespunde o culoare, utilizatorul trebuie doar să facă această corespondență.

Aplicând cu atenție și cu răbdare culoare acolo unde trebuie, la final veți obține un tablou perfect. De aici și ideea că a picta este ușor pentru oricine, indiferent cât de neîndemânatic este.

Picturi pe numere disponibile la Pictorul Fericit

Pentru cei interesați să încerce picturi pe numere trebuie spus că este mai ușor ca oricând să își aleagă kit-ul necesar. Pictorul Fericit este e-shopul despre care trebuie să aflați. Este de nișă, aici veți găsi picturi pe numere și alte accesorii pentru picturi.

Picturile pe numere sunt într-o varietate de opțiuni. Sunt atât de multe tematici de abordat, de la cele cu natură la cele cu personaje, animale și nu numai, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, precum și o selecție de astfel de picturi pentru copii.

În kitul de pictat regăsim atât pânza, 40×50 cm în cazul celor pentru adulți, 30×40 cm în cazul celor pentru copii, cât și setul de pensule și culori. Practic tot ce este necesar pentru a începe de îndată să pictăm. 

De ce pictura pe numere este cadoul ideal

Pentru că spre deosebire de cadourile clasice, decorative, pictura pe numere nu va rămâne într-un sertar, ascunsă sau utilizată doar uneori, când decorezi casa. Pentru că implică o activitate creativă, antrenantă. Pictura vă exersează răbdarea și atenția și vă deconectează de la tot ce înseamnă stres și rutina cotidiană. Ca să nu mai spunem că în cazul celor mici este o activitate excelentă pentru a pune pauză de la ecrane, jocuri și filme și ce altceva mai urmăresc copiii zilnic.

Pictura pe numere are toate șansele să fie un cadou excelent, fie că vorbim de cei mici sau de cei mari. Încercați și veți vedea cât adevăr zace în astfel de afirmații.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *