Threes joc matematic

Jocurile se bazeaza pe matematica

Threes joc matematicExista un secret murdar despre jocurile video. In timp ce spectacolul si divertismentul multor genuri populare au parte de scena principala, adevarul este ca o multime de jocuri tin defapt despre matematica.

2048 si Threes

Amandoua aceste jocuri mobile au atras rapid o legiune de fani pentru manipularea simpla a numerelor. Pare destul de simplu, conecteaza bucatelele, adaugandu-le impreuna. In 2048, trebuie sa nimeresti un anumit numar, in timp ce Threes vrea sa atingi cel mai mare scor pe care poti. Cele doua bucatele au o deviatie usoaraa in mecanicile lor, dar principiile fundamentale a aditiei simpla s-a dovedit a fi suprinzator de provocatoare de dependenta.

Dungeons and Dragons

Desi acest joc tabletop spune povestea elfilor si goblinilor, mecanicile nu sunt fantasy. Toate statisticile in putere, carisma si alte trasaturi sunt parte din calcule a cat de mult succes o sa aiba personajul tau realizand actiuni in poveste. Se pare ca matematica este foarte distractiva atunci cand este folista sa creeze experiente de joc captivante. Dungeons and Dragons este clasic, dar fiecare joc RPG, de la World of Warcraft la Skyrim, vine cu numere. Designerii de joc contemporani pot decide sa puna ecuatia in fata si in centru si sa le deghizeze in spatele calculelor, dar fundatia pentru fiecare titlu din spatele genului RPG.

Magic The Gathering

Magic The Gathering este un alt joc tabletop iubit, ce se concentreaza pe matematica. Batalia cartilor cupleaza aditii fundamentale si substractii si scadere. Scurge-i punctele de viata a inamicilor cu carti de atac diferite si foloseste carti defensive pentru a te asigura ca nu pierzi prea multe. Ecuatia simpla a jucatorilor sunt impodobite cu o nuanta, set complex de reguli si resurse. Intra in unghiul de construire si personalizarea a pachetelor tale pentru a le folosi in meciuri, si veti vedea liniile aritmetice care le subliniaza.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *