Kalypso vor scoate jocuri de mobil

kalypso-logoKalypso Media a anuntat ieri, o noua companie sora din intermediul grupului Kalypso Media. Kalypso Media Mobile GmbH, avand baza in Berlin, se va concentra pe producerea divertismentului mobil pentru platformele iOS si Android, pentru tablete si/sau smartphone-uri, cu cel putin 3 jocuri programate sa fie lansate in anul curent.

Simon Hellwig, Director de Administrare Globala a lui Kalypso, sustine ca, Kalypso are o multime de IP-uri grozave, cum ar fi Tropico, Dungeons si Port Royale, in portofoliul sau si era timpul sa urmeze trendul divertismentului dintre platforme si cloud-gamingului. Jocurile de strategie si simulare sunt in special subreprezentate, specific prin segmentul de pret premium din momentul acesta. Aceasta este o piata in crestere si credem, ca fiind parte din strategia de diversificare a produsului, jocurile lor si brandurile merita sa devina jucabile oriunde, oricand.

Primul produs va fi anuntat foarte curand si Stefan Marcinek, Directorul de Administrare Global a adaugat ca, acestia cauta sa porteze sau/si sa refaca propriile IP-uri pentru platforme mobile, cum ar fi tabletele si smartphone-urile, dar vor lansa de asemeni jocuri noi si inovative si concepte care se potrivesc perfect pe aceste dispozitive. La inceput se vor concentra pe continutul platit, dar sunt interesati de asemeni si de modelul tot mai folosit in zilele noastre de Free-to-Play, model care ar putea juca de asemenea un rol foarte important in strategia de crestere.

Kalypso va anunta de asemenea directorii responsabili de la Kalyspo Mobile cat de curand, candidatii interesati de publicare, marketing mobil si producerea mobila, pot sa-si trimita CV-urile pe emailul companiei.

Sa speram ca acestia vor scoate jocuri destul de bune pentru un inceput promitator si prosper in piata de divertisment mobil. Sa speram ca vom avea cat mai multe jocuri interesante si captivante de la aceasta companie pentru a ne pierde timpul pe telefoanele mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *